Univrse – Un Spațiu de Distracție Special pentru Copiii de Astăzi

  ti un părinte modern?

  Suntem siguri de asta!

  Vrei să îi oferi juniorului tău o amintire de neuitat alături de prietenii săi?

  Într-o societate în care totul evoluează, noi am dezvoltat Univrse, cea mai noua locație pentru copii, concepută special pentru a satisface nevoile copiilor din ziua de astăzi. In loc sa mergem pe clasicele concepte de locuri de joacă, am ales să fim diferiți și să aducem și în România concepte ce sunt foarte populare în alte țări, concepte ce fac copii din ziua de astăzi să spună Wow!! Pe lângă singura arenă de bătălie cu pistoale NERF cu gloanțe de spumă din Romania, le oferim copiilor distracție fără limite în Realitate Virtuală, transformându-i în personajele principale ale jocurilor pe care le jucau pănă acum pe calculator.

  copii realitate virtuala Univrse Spatiu de Distractie Special

  Acest lucru, face părinții să fie foarte deschiși in a integra realitatea virtuală în viața copiilor: spre deosebire de experiențele clasice în care stai în fața unui monitor, în Realitate Virtuală utilizatorul trebuie să se miște fizic, calculând cu precizie poziția arcului și a săgeții pentru a nimeri o țintă, lăsându-se în jos pentru a se feri de inamici sau mișcându-se stânga-dreapta pentru a manipula obiecte virtuale. Nu numai că fac mișcare in timp ce se joacă, dar trebuie să iși și coordoneze mișcările corpului cu ceea ce văd ochii și să calculeze anumite mișcări exacte pentru a duce la bun sfârșit diferite cerinte.

  Univrse Spatiu de Distractie Special fetite realitate virtuala

  Univrse a fost declarată drept cea mai mare sală de Realitate Virtuală din România, având multe colaborări cu brand-uri mari, precum HP, OMV sau Forbes, in cadrul evenimentelor Forbes Kids, Forbes Heroes si multe altele, colaborări ce au demonstrat faptul că dacă pentru adulți Realitatea Virtuală este ceva atât de Fun, pentru copii este cu adevărat elementul WOW. De asemenea, concepetele dezvoltate de noi au fost certificate de edituri de renume precum Adevărul, Republica, StartupCafe, Lepetitjournal, etc.

  joaca copii realitate virtuala Univrse Spatiu de Distractie Special

  Pe lângă Realitate Virtuală, copii au acces și la singura arenă pentru pistoale Nerf din România, pistoale cu gloanțe de burete, absolut inofensive, un loc unde isi pot manifesta abilitățile de luptător, fără grija ca ar putea strica ceva. Ne dorim sa oferim cele mai noi experiențe copiilor, experiențe ce sunt pe gusturile lor si pe care nu le-au mai incercat pana acum. Tocmai de aceea, garantăm ca petrecerile la Univrse sunt un adevărat succes, atat pentru copii cât și pentru părinți.

  baietel realitate virtuala Univrse Spatiu de Distractie Special

  Contact

  • Adresa: Calea Moșilor, nr. 21, sector 3, București
  • Tel: 0740 501 061, 0737 239 963
  • Email: [email protected]
  • Website: https://www.univrse.ro/
  • Adresa: Calea Moșilor, nr. 21, sector 3, București

  REZERVĂ ACUM!

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  Voluntari

  Adresa:
  Bulevardul Pipera, 2

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU