theKID. Loc de Joacă și Petreceri în Băneasa | În Spatele fiecarui Copil Lumina e un Parinte Soare

  theKID este un spațiu unic în București, care îmbină “joaca de calitate” cu creația și distracția copiilor cu relaxarea părinților. Noua locație dedicată copiilor și părinților se deschide în București, însă de această dată vorbim de o “altfel de locație”, unică în România!

  Când vei pași pragul acestui minunat loc, vei înțelege de ce spunem unic…

  Te așteptăm să vii la inaugurarea “the Kid” care se află în cartier Pădurea Băneasa, Sâmbătă, 8 decembrie începând cu ora 16.00,  să impodobim împreună cel mai mare brad care se află într-o astfel de locație, să ne aducem aminte de gusturile copilăriei, savurând gustări bio și prăjituri de casă, iar copiii noștri să fie fericiți într-un loc special creat pentru ei, de “creație și recreație”.

  Vă așteptăm să petrecem împreună și să simțim atmosfera de sărbătoare… suntem în luna cadourilor și poate în cea mai frumoasă perioada a anului, mult așteptată de dragii noștri copii!

  Alege locația noastră pentru organizarea aniversării copilului tău și ai la dispoziție 150 mp spațiu interior pentru “joacă de bună calitate”, mini cinema, sala de dans, sala de jucării, sala Montesorri…și 1000 mp spațiu exterior , grădina senzorială & pentru joacă, zbenguială, relaxare…

  theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 6 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 11 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 9

  Copiii se joacă, părinții se relaxează! Noi ne ocupăm de toată organizarea petrecerii, începând cu decor, program dedicat copiilor cu animatori, mâncare, candy bar & tort, băutură și bineînțeles, voie bună! Pentru petreceri private locația oferă exclusivitate.

  theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 12

  theKID – În spatele fiecărui Copil Lumina e un Părinte Soare

  theKID este un spațiu unic în București, care îmbină “joaca de calitate” cu creația și distracția copiilor cu relaxarea părinților.

  Pentru tine – COPIL frumos, pentru tine – PĂRINTE drag, pentru TINE – oricine ai fi și vrei să simți bucurie, relaxare și energie pozitivă…

  theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 4 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 5 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 7

  Unde? În cartierul “Pădurea Băneasa”, într-o grădină de 1000 mp plină de verdeață, pomi și flori multicolore și într-un spațiu interior de 150 mp pentru joacă și ateliere, special creat pentru copii și părinți!

  De ce spunem “unic”?! Pentru că este creat de o mamă de junior care nu a găsit nicăieri tot ceea ce se regăsește aici.

  theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 2

  Am creat un spațiu complex, unde să vii să stai la un ceai, o prăjitură și o carte bună, iar copilul tău să aibă parte de un loc frumos amenajat, cu jucării de calitate, educative și creative, cu spații atent create pentru că el să se simtă în largul lui și să fie fericit. Poți să îți lași singur copilul la ateliere în funcție de vârstă, iar la plecare ne dorim să îl auzim zicând: mami, tati, când ne reîntoarcem în acest minunat  loc?… Poți oricând să te alături și tu atelierelor și să creați împreună lucruri frumoase.

  theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 3 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 8 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 10

  theKID este împărțit în 2 spații: cel exterior, unde se organizează aniversări/petreceri (adulți și copii) în aer liber lângă superba Pădure Băneasa, cu loc de joacă exterior pentru copii, locuri de luat masa, spații de relaxare pentru părinți. Spațiul interior beneficiază de un loc comun pentru părinți și copii pentru petreceri și alte camere individuale, unde vor avea loc atelierele special concepute pentru copii (pictură, desen, colaj, modelaj în lut/nisip kinetic, design vestimentar, dezvoltare personală, ateliere Montessori cu personal acreditat, Learn with music, Lego room, teatru, cinema pentru copii, dans, zumba, adăugând ateliere noi în permanentă).

  “Cel mai bun lucru pe care poti să-l cheltuiești pentru copiii tăi este timpul tău.” Louise Hart

  Contact

  • Telefon: 0729 577 854,
  • Website: www.tkid.ro,
  • Mail: [email protected];
  • Adresa: Str. Varful Berivoiul Mare, nr 72A (intrarea se poate face din str. Drumul Regimentului sau Sos. Odaii, Sector 1, Bucuresti. Ghideaza-te dupa indicatoarele “theKid” pe care le vei gasi pe strada din apropierea locatiei. Vezi pe hartă.
  theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 12 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 11 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 10 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 9 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 8 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 7 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 6 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 5 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 4 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 3 theKID Loc de Joaca Petreceri in Baneasa 2

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Drumul Vârful Berivoiul Mare, nr. 72A

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU