Centrul SOLISIS a lansat revista online de dezvoltare personala Solisis

Despre Centrul Solisis si Revista Solisis

Coperta_Revista_SolisisCentrul SOLISIS dezvolta cursuri si seminarii pe teme de autocunoastere si armonizare, prosperitate, antistres si feminitate. Trainer-ul in dezvoltare personala si spirituala, Rada Pantea tine cursuri despre orientarea spre propriul interior, despre autoconstientizare, in scopul eliberarii de probleme si suferinte.

Centrul Solisis scoate o revista on-line gratuita, prin care razbate mesajul eliberarii din lupta cotidiana. „La nivel de suflet suntem Unul, la nivel de esenta suntem Unul. Exista o singura cale de transformare interioara si mai multe cai care pot conduce la ea. Prin intelegere, Solisis vrea sa-i ajute pe cei care vor sa se pregateasca pentru aceasta uniune interioara suflet-spirit, sa se purifice de egoism, galagia si separarea mintii, frica si toate emotiile si gandurile negative.”, a afirmat Rada Pantea, initiatorul acestei miscari.

Revista este accesibila gratuit in format on line si va fi trimis fiecare numar solicitand abonarea aici: http://www.solisis.org/revista.html)

Ce se intampla la Centrul SOLISIS?

Centrul SOLISIS dezvolta cursuri si seminarii pentru cei care isi pun intrebari ca: „cum pot sa fiu eu insumi”, „ce inseamna viata dincolo de ceea ce pare?”, „cum ma pot elibera de gandurile si emotiile negative si dureroase?”, ”cum pot sa fiu bun?”, ”cum pot sa am incredere in mine”.

Aici se caută cresterea in constiinta, intelegerea de sine, vindecarea intr-un mod constient pe plan emotional, mental si fizic.

 

Urmareste pe facebook intalnirile, fragmente din cursuri, atelierele la: http://www.facebook.com/centrul.solisis

Centrul Solisis se afla in zona Mariott, informatii suplimentare la: www.solisis.org , 0747540982

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU