Crăciunul lui Charlie Brown (1965). Desene animate online

VIDEO. Crăciunul lui Charlie Brown (A Charlie Brown Christmas) este un film de animaţie de scurtmetraj din 1965, pe când în SUA puteai vedea la TV, la ore de maximă audienţă, emisiuni sau filme despre adevărata semnificaţie a Crăciunului, dincolo de caracterul comercial evident care a cuprins întreaga lume.

Atmosfera păcută şi liniştită a filmului m-a uns pe suflet. Îţi recomand să vedeţi filmul într-un moment de relaxare în familie. Vă va da ocazia de a vorbi despre valorile pe care doriţi să le împărtăşiţi în perioada sărbătorilor de iarnă. Filmul este în limba engleză.

Charlie Brown se plânge de materialismul acţiunilor tuturor prietenilor lui, chiar al propriului căţelul, în perioada sărbătorii Crăciunului. Prietena lui, Lucy, propune ca Charlie să fie directorul spectacolului-concurs de Crăciun al şcolii. Charlie Brown acceptă, dar se dovedește că nu e uşor să ducă la bun sfârşit o asemenea misiune.

Vezi filmul Crăciunul lui Charlie Brown:

El încearcă să le amintească copiilor de spiritul Crăciunului cu ajutorul unui brăduţ mic şi simplu însă nu reuşeşte. De aceea apelează la ajutorul lui Linus, cel mai bun prieten al lui, împreună cu care încearcă să afle care este adevărata semnificaţie a Crăciunului.


 RECOMANDARE


Vezi şi

KID-FRIENDLY: Patinoare Bucuresti – Lista Completa 2016 – 2017

IEŞIRI: Evenimente de Sărbători pentru Mici şi Mari în Bucureşti 2016-2017

BLOG: Cu emoţiile-n batistă când rezervorul e gol. În căutarea independenţei copilului

Este un film pe care te sfătuim să îl urmăreşti împreună cu copilul tău, pentru a-i traduce replicile şi a-i da explicaţii acolo unde are nevoie.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU