10 Instrumente Muzicale de Jucărie pentru Copii +4 ani

Te gândești să cumperi un instrument muzical de jucărie pentru copilul tău mai mare de 4 ani? Îți oferim mai jos câteva argumente pentru care poate fi o idee minunată pe termen lung și de asemenea câteva aspecte importante în procesul de alegere a instrumentului.

Nimic nu e mai frumos decât sunetul muzicii provenit din instrumentul muzical al copilului tău, mai ales când acesta începe să se descurce din ce în ce mai bine. Ce metodă mai bună pentru a iniția asta decât prin joacă? Un instrument de jucărie îl poate introduce pe copil în lumea muzicii, iar pe tine te poate ajuta să îți dai seama cât de atras este de instrumentul respectiv și dacă crezi că poți merge mai departe către alegerea unui instrument de calitate, atunci când consideri că e momentul oportun.

Învățarea unui instrument muzical se dovedește a fi un mod minunat de a-l ajuta pe copil să își dezvolte abilitățile cognitiv-motorii și creativitatea. De la 4 ani copiii pot începe să învețe un instrument muzical, trebuie doar să identifici pentru care dintre acestea are cea mai mare înclinație. Astfel veți putea decide împreună care este cel mai potrivit pentru a-l achiziționa.

10+ Super Idei de Petrecut Online 10 Minute Speciale cu Copilul Tău

Dar înainte de a cumpăra instrumentul este important să afli mai multe despre procesul de învățare. Instrumente precum vioara sau pianul pot fi mult mai dificil de învățat decât chitara sau trompeta. Mai poți ține cont de disponibilitatea unui profesor și de costurile asociate cu lecțiile de muzică.

Este esențial să te asiguri că instrumentul cumpărat va fi potrivit pentru vârsta și mărimea copilului tău. De asemenea va trebui să ai în vedere calitatea acestuia, cel mai adesea aceasta fiind influențată de materialele utilizate și reflectându-se în preț. Un instrument cu sunet de calitate poate fi motivant pentru copil și poate influența pozitiv învățarea continuă.


 RECOMANDARE


O investiție într-un instrument muzical poate fi una dintre cele mai bune investiții pe termen lung pentru copilul tău, mai ales dacă acesta observi că are dezvoltat simțul auditiv. Îi vei deschide o perspectivă minunată de a se bucura de muzică pentru tot restul vieții sale, sau chiar de a își construi o carieră.

Îți recomandăm să îl încurajezi pe copil să aleagă singur un instrument muzical de jucărie care îl atrage și pe care crede că îl poate explora sau chiar învăța cu plăcere. Este important să și-l asume, să se simtă motivat și entuziasmat în legătură cu învățarea instrumentului, deoarece acest lucru poate fi esențial pentru succesul în învățare.

10 Instrumente Muzicale de Jucarie pentru Copii de +4 ani

1. Acordeon pentru copii Svoora
cu 7 butoane și 14 note

Acordeon rosu pentru copii Svoora, 7 butoane, 14 noteAcordeonul Svoora este conceput special pentru tinerii muzicieni care explorează sunetele. Cu dimensiune mai mică și mai puține taste, el permite experimentarea pentru a stimula inteligența auditivă și capacitatea de exprimare a copilului. Designul produsului este elegant și atractiv.

Detalii și preț aici.

2. Set toba realistica pentru copii
cu centura si 2 baghete

Set toba realistica pentru copii cu centura si 2 baghete

Detalii și preț aici.

3. Saxofon Bontempi
cu 8 note

Saxofon cu 8 note, BontempiSaxofonul este un instrument muzical de suflat pe care copiii îl vor îndrăgi rapid datorită sunetelor variate pe care le obțin prin apăsarea celor 8 butoane colorate de pe el. Produsul este confecționat din plastic rezistent și are un design compact. Beneficii: familiarizarea cu muzica și ritmul, dezvoltarea abilităților cognitive, coordonarea mișcărilor, atenția distributivă.

Detalii și preț aici.

 

4. Chitară muzicala pentru copii
cu sunete muzicale, multicolor

 

Jucarie Chitara muzicala pentru copii cu sunete muzicale, multicolorChitara de jucărie pentru copii mici, lumini si sunete, ideala pentru introducerea celor mici in lumea distractivă a muzicii. Stimuleaza creativitatea prin crearea de melodii. Functioneaza cu 3 baterii AA 1,5 V. Lungime: 40 cm.

Detalii și preț aici.

5. Orga 24 clape Bontempi
cu lumini, sunete, microfon si scaun inclus

Orga 24 clape cu lumini, sunete, microfon si scaun inclus BontempiOrgă cu 24 clape cu picioare și microfon, cu 4 sunete și 4 ritmuri cu aranjament, 4 sunete tambur, 4 ritmuri cu sunete de tambur. Include și 24 de cântece demo! Un astfel de cadou îl va ajuta pe copil să se familiarizeze cu muzica și ritmul, îi va dezvolta abilitățile cognitive, de coordonare a mișcărilor, dar și atenția distributivă.

Detalii și preț aici.

6. Set tobe electronice digitale
din silicon, cu pedale de picior

Acest set de tobe electronice portabile este revoluționar, cu tehnologie modernă și sunete autentice de înaltă calitate. Este compact, ușor și cântărește doar 1 kg, ceea ce îl face ușor de transportat și depozitat. Setul include, de asemenea, o mufă pentru căști pentru antrenamentul privat, ceea ce îl face potrivit pentru muzicieni de toate vârstele și nivelurile de calificare.

6 Board Games antrenante de jucat in 15 minute in cel puțin 2 jucători de minim 8 ani

Cu diverse setări, melodii preinstalate, o funcție de înregistrare și redare, posibilitatea de a se conecta la dispozitive externe și pedale Hi-Hat și Bass Drum, este perfect pentru cei care doresc să învețe și să exerseze tobe, chiar și fără o configurație de studio profesională. Un cadou interesant care va fi cu siguranță apreciat de copil!

Detalii și preț aici.

7. Set Instrumente Muzicale Little Musician
din Lemn

Un set de instrumente din lemn va fi introducerea perfecta in ritmica si crearea de sunete. Majoritatea elementelor sunt din lemn si vopsite cu vopsea non-toxica.Au culori si dimensiuni universale astfel incat sa se potriveasca la mana fiecarui copil.

50 Concerte Emblematice de Muzică Live ale Celor Mai Mari Trupe sau Soliști din Anii ’60 până Astăzi

Setul este perfect pentru copiii mici si cei care urmeaza scoala elementara. Totul este ambalat intr-o punga care poate fi folosita ca geanta.

Detalii și preț aici.

8. Megafon de jucarie
cu 4 voci diferite, cu baterie

megafon de jucarieFie că joacă rolul pompierului, polițistului sau pur și simplu caută puțină distracție, copilul tău se va bucura de jucăria megafon cu funcție de amplificare a sunetului, o unealtă potrivită pentru anunțuri importante!

Detalii și preț aici.

1000+ Minute Speciale cu Cirque du Soleil. Show Total de Îndemânare, Muzică Originală și Dans

9. Vioara de jucarie pentru copii
in cutie de carton cu maner, 42 cm, 3 ani

Vioara de jucarie pentru copii de la 3 ani, in cutie de carton cu maner, 42 cmO jucărie grozavă cu aspect realist, la un preț rezonabil, pentru copilul care vrea să experimenteze un instrument cu coardă şi arcuş. Acesta îl va ajuta să își dezvolte abilitățile artistice, aptitudinile muzicale, coordonarea mâna-ochi și urechea muzicală. Produsul este fabricat din material ABS de calitate, non-toxic, inodor și durabil.

Detalii și preț aici.

10. Set de 6 fluiere din lemn pentru copii
forme de animale

Set de 6 fluiere din lemn pentru copii, forme de animale, 12 cm lungime

Fluierele pentru copii din lemn cu capete de animale amuzante sunt instrumente muzicale de jucărie colorate și distractive pe care copiii le vor adora! Extinderea bastonului de lemn va schimba tonul flauturilor. Sunt perfecte pentru copiii cărora le place să experimenteze cu sunetul și muzica. Un cadou ideal pentru copiii noștri care vor să descopere bucuria de a face muzică.

Detalii și preț aici.

Îți recomandăm ca înainte de achiziția instrumentului muzical de jucărie să încerci să te asiguri că produsul achiziționat respectă standardele de siguranță, este ușor de utilizat și mai ales că va fi pe placul copilului tău.

20 Câini Potriviți pentru Familii cu Copii. Cum Alegem Cățelul Ideal pentru Cei Mici

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU