Povestea Sensibilă a Cenușăresei Pinguin. Animație Scurtă Nominalizată la Oscar

VIDEO. Această animație scurtă a clasicei povești a Cenușăresei este o versiune mai puțin convențională a clasicului basm, rolurile fiind atribuite unor pinguini!

Cenușăreasa pinguin își pierde pantoful, mai exact o labă de înot potrivită unui pinguin, în timp ce se grăbește să respecte termenul dat de zâna care o ajutase să ajungă la petrecerea de la curte. Clasica poveste se termină fericit atunci când Prințul cel fermecător îi potrivește Cenușeresei pantoful și o duce fericit la curte pentru a-i fi soție.

Îți recomandăm:

Spring. O Animație – Metaforă despre Echilibrul Fragil al Climei și Venirea Primăverii

300+ Povești Audio Frumoase – Teatru Radiofonic

Filmul a fost nominalizat la premiul Oscar® în 1981, la secțiunea de scurtmetraje de animație.


 RECOMANDARE


The Tender Tale of Cinderella Penguin, Janet Perlman, provided by the National Film Board of Canada

Această animație scurtă este o versiune mai puțin convențională a clasicului basm, rolurile fiind atribuite unor pinguini! Cenușăreasa penguin își pierde pantoful, mai exact o labă de înot potrivită unui pinguin, în timp ce se grăbește să respecte termenul dat de zâna care o ajută să ajungă la petrecerea de la curte. Clasica poveste se termină fericit atunci când Prințul cel fermecător îi potrivește Cenușeresei pantoful și o duce fericit la curte pentru a-i fi soție.

Filmul a fost nominalizat la premiul Oscar® în 1981, la secțiunea de scurtmetraje de animație.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU