Povestea Vieții. Serial Educativ Clasic de Animație Francez despre Corpul Uman

Povestea omului este un serial animat francez pentru copii, creat în 1986 de Albert Barillé. Denumirea originală în franceză este Il était une fois …La Vie. Serialul prezintă pe înțelesul copiilor structura și funcțiile corpului uman.

Serialul este format din 26 de episoade cu o durată de 30 de minute care ilustrează, cu ajutorul personajelor animate, structura și funcțiile corpului uman, folosind figuri antropomorfe pentru a reprezenta componentele sale, de la globule albe până la vitamine, trecând prin ADN.

Povestea Vieții îl are drept prezentator pe Maestro, doctorul și îndrumătorul copiilor, un bătrânel înțelept ce ne însoțește pentru a afla detalii despre funcționarea întregului organism uman dar și cum trebuie îngrijit acesta.

Povestea Vieții (Il était une fois …La Vie) – Playlist 26 Episoade

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU