Pregătește-te cu cele mai frumoase seturi LEGO® pentru cadourile de Craciun

Îți mai amintești de când erai copil, emoția aceea în așteptarea Crăciunului? Acel sentiment de nerăbdare care nu te lăsa să dormi?

Cu toții ne dorim această experiență și pentru copiii noștri. Și doar știm că Moșul are mereu nevoie de un mic ajutor. Așadar, mămici, tătici, rude și prieteni – toți cei care complotați în spatele scenei încercând să transformați Crăciunul într-o experiență de neuitat – avem ceva ce s-ar putea să vă ajute – o listă cu cele mai iubite seturi LEGO® pentru cadourile de Craciun!

Toate seturile LEGO oferă copiilor infinite posibilități de joacă ce le dezvoltă abilitățile și creativitatea, fiind super distractive în același timp. Cărămizile LEGO pot fi ușor combinate în nenumărate feluri, permițând copiilor să construiască orice își doresc. Combinațiile infinite te asigură că cei mici nu vor epuiza niciodată opțiunile de construcție și vor găsi, chiar și peste ani, noi modalități de joacă.

Copii 1,5 – 5 ani

Micii aventurieri se vor îndrăgosi imediat de exoticul set LEGO® DUPLO® Junglă (10804) ce îi va ajuta să-și creeze propriile povești cu animale sălbatice. Pot să meargă cu barca pe râu, să zboare deasupra copacilor într-un avion sau să observe animalele ce trăiesc în junglă. Dar dacă ei preferă iarna și vremea rece? E simplu! Îi duceți acolo cu setul LEGO DUPLO Arctic (10803)– ce include o balenă dar și multe lucruri noi pe care copiii le pot învăța despre locuitorii acestei părți a lumii.

 

Copii 6-12 ani

Lasă-ți copiii să fie eroi în lumea reală! Cu seturile LEGO® City pot exersa cum e să salvezi orașul sau să explorezi un vulcan activ! Elicopterul de aprovizionare (60123) este visul oricărui mic explorator iar cu Remiza de pompieri (60110) ei pot salva vieți în fiecare zi!

lego-cityCopii 6-12 ani

Fă-le cunoștință copiilor tăi cu cele 5 prietene:

Andrea, Emma, Stephanie, Olivia și Mia. Cu ajutorul seturilor LEGO® Friends, micuții vor putea descoperi frumosul oraș Hearlake City, plin de aventuri, distracție și prietenii adevărate. O pot ajuta pe Mia cu cumpărăturile la Supermarket (41118)! Exersarea săriturilor și echitația n-au fost niciodată așa de distractive. La Clubul de echitație din Heartlake (41126),micuții au grijă de căluț – îl piaptănă, îl hrănesc, îl antrenează și la sfârșitul unei zile lungi se pot relaxa și distra cu prietenii la cafenea.

lego-friends

 

Copii 8-14 ani

Atenție! Ținutul Knighton este în flăcări din cauza lui Jestro! Cum putem să-l ajutăm? Încurajează-ți micuțul cavaler să se alăture cavalerilor NEXO KNIGHTS™ cu Fortrex(70317) -fortăreața mobilă- și să învingă monștri de lavă și generalii. Tinerii cavaleri vor primi ajutor și din partea vehiculului 4 in 1 –Lama tunet a lui Clay (70315). Seturile LEGO® NEXO KNIGHTS™ combină construcția fizică și jocul digital prin scanarea Puterilor în aplicația mobilă LEGO NEXO KNIGHTS și deschide o experiență de joc cu totul nouă.

nexo-knights

Copii 8-14 ani

Experimentează aventura spațială împreună cu copiii tăi cu seturile LEGO® Star Wars™. Nu uitați să alegeți partea bună a Forței înainte să începeți! Frații Rowan, Kordi și Zander sunt în căutare de resturi spațiale în naveta lor StarScavenger ™(75147) și au nevoie de ajutor!

 

star-wars

Transportorul Trupelor de Rezistență (75140) este gata de decolare, cu brațele sale pregătite de tragere. Aceste două seturi inspirate din serialul de animație LEGO Star Wars: Aventurile familiei Freemaker vor reprezenta cadourile ideale pentru orice fan Star Wars.

Copii 8-14 ani

În ținutul LEGO® Ninjago™, eroii ninja luptă împotriva piraților aerului care vor să captureze și să distrugă universul Ninjago. Lasă-ți copilul să ia parte la aceasta confruntare epică și să ajute ninja să salveze lumea, cu Dragonul verde NRG (70593) împreună cu Lloyd care controlează direcțiile și acțiunile dragonului.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU