10 idei de cadouri pentru mama de ziua ei de naștere

Care e cea mai frumoasă zi din an? Exact, ziua MAMEI, a ființei care deși merită totul, nu cere niciodată nimic în schimb. Știm că este imposibil să citești gândurile, și de aceea suntem noi aici, să-ți spunem care sunt cele mai populare idei de cadouri pentru mama, atunci când ea pur și simplu ,,nu vrea nimic”. La pachet ți-am organizat și un tur virtual pe site-ul MAKEUP, unde te poți delecta cu mii și mii de produse, special destinate femeilor!

1. Cu un Parfum nu vei da greș niciodată! Dacă știi care este aroma ei preferată e foarte bine, dar dacă nu, atunci pune în acțiune abilitățile de spion, analizează colecția mamei, vezi ce sticluță este deja pe final, și dăruiește-i una nouă! Poți opta pentru varianta aceasta, sau o poți surprinde cu un parfum diferit, ales exclusiv de tine! 

2. Un update la măsuța pentru machiaj va face diferența! Oglinda cu lumină este accesoriul ce cucerește orice mămică și o convinge să acorde mai multă atenție propriului aspect. Practic dăruiești fericire și încredere într-un singur cadou.

3. Știi care este prima dragoste a tuturor femeilor – rujul! Iar prima dragoste nu se uită niciodată, deci fii convins că astfel de cadou va fi o adevărată încântare pentru mamele cochete și stilate. Nu vei da greș nici cu un luciu de buze sau balsam reparator, ambele potrivite pentru îngrijirea zilnică.

4. Ritmul alert de viață joacă feste de multe ori, iar graficul plin cu evenimente nu le permită mamelor să arate mereu așa cum și-ar dori. În acest moment intervine ondulatorul pentru păr, cadoul versatil care le ușurează rutina și le scutește de vizitele lungi la salon. Salvezi timp și primești zîmbete în schimb, nu e perfect?!

5. Toate mămicile își țin produsele de îngrijire în baie, dar de ce să nu existe o trusă cosmetică personală, la care doar ele să aibă acces?  În felul ăsta nu vor mai exista momente în care cineva confundă și utilizează crema scumpă pentru ochi sau serul hidratant. Problemă rezolvată!

6. Completăm colecția de cadouri pentru mama cu o perie pentru curățarea tenului! Un dispozitiv electric 2 în 1 care îndepărtează eficient machiajul, oferind o sesiune de masaj facial, este mai mult decât binevenit în rutina de îngrijire a mămicilor. Punem pariu că la asta chiar nu te-ai gândit!

7. Periuța de dinți electrică poate fi un vis devenit realitate pentru mămica ta! Versatilitatea și ușurința utilizării o va cuceri imediat și te va transforma într-un adevărat erou. Cine nu și-ar dori un mini asistent personal specializat în curățare dentară?! Cu acest cadou mergi la sigur!

8. Uneori poate fi destul de extenuant să fii cea mai bună mamă și ca să fim sinceri, tuturor ne prinde bine ocazional un pic de susținere. Din acest motiv o doză de suplimente nutritive poate activa energia interioară. Optează pentru vitamine, uleiuri sau minerale care să redea vitalitatea, pofta de viață și să ridice buna dispoziție.

9. Dăruiește un set de uleiuri pentru baie și fii sigur că cel puțin odată pe săptămâna casa ta se va transforma într-un centru spa! Imaginează-ți o cadă plină cu clăbuci și arome parfumate, o adevărată oază de răsfăț care mai mult decât sigur va fi pe placul mamei tale! Iar dacă nu știi cum să alegi un set potrivit, atunci să știi că pe Makeup găsești cele mai interesante combinații, care vor satisface toate simțurile.

10. Liniște și pace interioară, ce altceva poate să-și mai dorească după o zi plină! Aprinzi o lumânare parfumată și te eliberezi de toate grijile, sună bine nu? La fel cred și mamele, care ar da totul pentru câteva momente de alintaromă.

 Cine ar fi crezut că o listă de cadouri pentru mama poate să arate atât de bine! Are de toate: frumusețe, îngrijire, versatilitate și nu în ultimul rând – dragoste, pentru că mai întâi de toate asta trebuie să dăruim! Multă baftă!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU