8 Reclame Emoționante de Crăciun din 2023: Magia Sărbătorilor în Povești Video Scurte

Cu toții așteptăm cu nerăbdare sărbătoarea magică de Crăciun. Și anul acesta fascinația sărbătorilor de iarnă prinde viață în reclamele de Crăciun, aducând cu sine povești emoționante, imagini sclipitoare și o doză mare de căldură.

De la marii jucători din industria comercială până la mărci mici cu inimi mari, reclamele de Crăciun au devenit adevărate opere de artă cinematografică, captând atenția și inimile publicului. Campaniile ne ofere și în acest an o incursiune în emoțiile specifice sărbătorilor. Creațiile publicitare nu doar promovează produsele sau brandurile, ci construiesc un pod emoțional între brand și consumator. Cu fiecare clip, suntem invitați să ne lăsăm purtați de magia sărbătorilor și să descoperim bucuria în detalii aparent mărunte.

Visezi la un Crăciun plin de magie și surprize? Acum poți avea propriul tău Moș Crăciun la tine acasă! 

Așadar, pregătiți-vă pentru o călătorie emoționantă prin lumea reclamelor de Crăciun din 2023, unde fiecare cadru și fiecare cuvânt își propun să creeze amintiri memorabile și să întregească povestea magică a acestei perioade unice din an.

5 Reclame Magice de Crăciun din 2023

1. Aldi Christmas Advert 2023

Într-o frumoasă seară de Ajun de Crăciun, William Conker își cheamă la o aventură o echipă neobișnuită de prieteni fructe și legume, pentru a explora tărâmul său magic plin de sos de friptură – iar, bineînțeles, în călătoria aceasta nu lipsește deloc morcovul festiv, preferatul tuturor, gata să se bucure de această incursiune festivă 🥕.

2. John Lewis Christmas advert 2023

John Lewis a ales anul acesta o plantă carnivora ștrengăreață pentru campania sa de publicitate de Crăciun. După clipul de anul trecut legat de caritate și cu un tată adoptiv pe skateboard, lanțul de magazine a revenit la formula sa testată și adevărată, cu o poveste plină de căldură despre un copil și un prieten neobișnuit, adăugându-i un twist printr-o captivantă operă rock italiană interpretată de tenorul Andrea Bocelli.

3. Fuzzy Feelings | Apple Holiday Film 2023

Creativitatea are puterea de a schimba modul în care ne privim unii pe alții și lumea. Uneori, a privi lucrurile printr-o lentilă nouă poate face toată diferența. Tu faci sărbătorile.

4. Shaun the Sheep x Barbour 🎄 Christmas Advert 2023

Shaun și turma sa gândesc tot felul de modalități de a aduce un suflu nou celebrului sacou Barbour al Fermierului… înainte să își dea seama că ar putea fi o treabă mai bine lăsată în mâinile specialiștilor! Aducând împreună două branduri britanice iconice, acest film adorabil transmite un mesaj special despre dărnicie și grijă în această perioadă de sărbătoare…

5. M&S Christmas Food | 2023 Christmas Advert

Să îi cunoaștem pe Mănușă Dreaptă și Mănușă Stângă, cunoscuți și ca superstarurile de la Hollywood Ryan Reynolds și Rob McElhenney! Zâna Festivă Dawn French și-a scuturat din nou bagheta magică și a adus la viață aceste doua noi personaje pentru a aduce bucurie și distracție, experimentând un Crăciun cu Marks & Spencer Food!

6. Finding Christmas – SPAR Christmas Advert 2023

Oriunde ai găsi un brad de Crăciun în această perioadă, e important să apreciezi ce se află sub el!

7. Looking for something this Christmas? 🤫 | Sniff it out with Lords & Labradors 🐾

Lords & Labradors oferă o selecție amplă de produse de lux pentru câini și pisici.

8. A Magical Christmas | Lidl Ireland

Lidl pare pregătit pentru un Crăciun Magic, voi sunteți? 🎄✨ Înconjurați-vă cu magia sărbătorilor și bucurați-vă de fiecare moment special alături de cei dragi.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU