S-a lansat GalaxiaCopiilor.ro, site-ul unde gasesti cele mai interesante carti pentru copii

Cărțile publicate sub sigla Galaxia Copiilor au, de acum, propria casă virtuală: www.galaxiacopiilor.ro. Noul site reunește toate categoriile de titluri – povești clasice și contemporane, romane Fantasy, cărți educative și de activități, volume de dezvoltare emoțională – dedicate copiilor de toate vârstele și împachetate în cele mai atractive oferte. Pe www.galaxiacopiilor.ro cărțile sunt echipate cu reduceri, iar comenzile a căror valoare depășește 60 de lei vor decola gratuit spre cititori. De asemenea, înscrierea la newsletter duce automat la o reducere suplimentară de 10% din valoarea comenzii.

www.galaxiacopiilor.ro găzduiește seria de romane Fantasy Pisicile Războinice, de Erin Hunter, publicată în original de prestigioasa editură HarperCollins. Pisicile Războinice au atins vânzări de peste 40 de milioane de exemplare pe tot Globul, aflându-se pe lista New York Times a celor mai vândute cărți. Tot aici, cititorii se pot întâlni cu celelalte serii Fantasy semnate de Erin Hunter: SupraviețuitoriiExploratorii și Bravelands. Eroii savanei.

De asemenea, www.galaxiacopiilor.ro este casa celui mai simpatic spiriduș din lume, Pixi, care îi ghidează pe cei mici în lumea fanteziei, a jocurilor și a descoperirilor fabuloase. Seria nemțească de tradiție PIXI este prezentă în limba română cu sub-seriile Pixi Știe-Tot, Pixi Creativ și Maxi-Pixi.

Editura Galaxia Copiilor face parte din Grupul Editorial ALL, alături de editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Sian Books şi Helen-Exley România. Grupul Editorial ALL a fost fondat în 1991, numărându-se printre primele edituri apărute în România post-decembristă. Cu o prezenţă constantă şi vizibilă, oferind publicului cărţi de o calitate excepţională, Grupul Editorial ALL se numără printre cei mai importanţi actori ai pieţei de carte din România.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU