Gătește „Ca Mama” cu Cooperativa Țărănească Digitală Obor21

Când eram copii, „ca mama” nu gătea nimeni. Dar gusturile autentice ale rețetelor care ieșeau din mâinile ei se datorau și produselor proaspete, naturale, pe care le gătea. Când eram mici, majoritatea alimentelor erau de la țară, inclusiv carnea.

Dar în zilele noastre, lucrurile nu mai stau chiar așa pentru cei ce trăiesc la oraș. Iar mamele știu asta.

Iunia este una dintre ele. A crescut doi băieți în București și știe ce însemană să cauți surse sigure, bune și diversificate de produse proaspete din carne naturală, proaspătă, sănătoasă. Tocmai de aceea, de un an de zile, împreună cu Florian, tatăl copiilor, au început să construiască o punte între rural și urban, punând bazele cooperativei țărănești digitale cu livrare săptămânală din nordul Moldovei în București și Ilfov, pentru început.

mama fetita in brate Obor 21 GOKID

Magazinul online Obor21 pe care l-au creat nu are stocuri și nu face risipă, funcționând doar pe bază de rezervare (MeatBooking). Produsele din carne proaspătă de mânzat, oaie, capră, miel sau ied sunt livrate la ușă în maxim 72 de ore de la sacrificare, fără emoții, pe circuit sanitar veterinar și frigorific controlat pe tot parcursul, integral fiscalizat, cântărite până la a 3-a zecimală și plătite conform prețului pe kilogram. Iar pe eticheta fiecărui produs se regăsesc satul și județul din care provine animalul – pentru transparență, siguranță, trasabilitate.

Iar de anul acesta, iși dorește să livreze și produse lactate la fel de proaspete, precum și legume. Și nu doar în București-Ilfov, ci în cât mai multe orașe din țară.

Pentru ca tu să tot gătești „ca mama”, Obor21 și GOKID îți oferă acum 10% reducere pentru rezervările efectuate până pe 23 martie 2021.

Cum procedezi? Iată cei 4 pași:

  1. Intră pe www.obor21.ro și loghează-te cu user și parola folosite la crearea contului pe Obor21
    2. Pune în COȘ produsele preferate
    3. Finalizează comanda și introdu la COȘ CUMPĂRATURI cuponul de discount 10GoKid
    4. Completează toți pașii de PLATĂ și gata! Restul lasă-l pe noi!

Perioada de valabilitate cupon: 10.03.2021- 23.03.2021 (inclusiv)

* Codul 10GoKid este valabil pentru o singură utilizare, în perioada 10 Martie – 23 Martie 2021.
** Cuponul de discount se cumulează cu transportul gratuit pentru comenzile mai mari de 350 lei.

VIZITEAZĂ MAGAZINUL

Mânâncă sănătos și gustos în familie, așa cum îți dorești! Acum este atât de ușor!

CONTACT

Obor21 – Cooperativa Țărănească cu livrare

Website: https://obor21.ro/

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/obor21.ro/

Tel: 0723797827

Email: [email protected]

Obor 21 Banner GOKID

DISTRIBUIE
Am creat Obor21 pentru a-ți livra produse originale, nu imitații. Suntem puntea care unește satul și orașul, obiceiurile străvechi și modernismul, practicile tradiționale și tehnologia. Îți dăm acces, orășeanule, la savoarea mâncării cu gust adevărat, de la țară. Dăm sens rezultatului muncii tăranului, cel care crește în mod tradițional animalele, oferindu-i preț și predictibilitate. Nu este nici un secret, am adus tehnologia și infrastructura obișnuită a orașelor și am atașat-o produselor cu gust, de la țară: barcode pentru trasabilitate, lanț frigorific și de igienă pentru tranșare, transport și livrare.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU