Cel Mai Bun Părinte Există

Acela ești tu, cu siguranță. Tu, care faci totul pentru confortul copilului tău, care te gândești permanent la educația lui și nu în ultimul rând la sănătatea lui. Tu, care te transformi de multe ori în eroul din poveștile copilului tău, dărâmi munți și oprești șuvoaie pentru el. Tu, care urmărești fiecare răsuflare de la primul lui strigăt în lumea asta. Tu, care urmărești fiecare linguriță de mâncare și fiecare înghițitură de apă. Totul pentru ca el să fie bine, în siguranță, sănătos.

Faci tot posibilul să înțelegi ce fel de personalitate are copilul tău, astfel încât să-i poți oferi încrederea și sprijinul de care are nevoie. Te străduiești să te adaptezi nevoilor lui și să-i fii modelul de bază pentru ca lui să-i fie bine mai târziu. Și să-i oferi iubirea și înțelegerea ta necondiționate, în orice moment din zi și din noapte.

Pentru copilul tău există: Apa Bucovina cu SUPER capac.

Este bine știut: copiii au nevoie de alimentație și hidratare echilibrate. Tu, ca părinte, faci totul pentru a i le asigura. Și noi suntem alături de tine. De aceea, am creat produsul apa plată Bucovina cu licență Tedi, ideal pentru copilul tău. Este o apă minerală naturală oligominerală necarbogazificată (plată), provenită din izvoare ce păstrează intacte puritatea apei și proprietățile sale benefice, și care este recunoscută pentru conținutul scăzut de minerale, fapt ce o face potrivită chiar și pentru organismul delicat al celor mici.

Apa minerală naturală plată Bucovina poate fi folosită în alimentația sugarului, fiind certificată de către Institutul pentru ocrotirea Mamei și copilului „Alfred Rusescu”. Totodată, datorită acestei certificări, apa plată Bucovina poate fi folosită și la reconstituirea laptelui.

Capacul special NO DROP și ambalajul jucăuș și prietenos al sticlei îi vor încuraja pe cei mici să consume cu plăcere cantitatea zilnică de apă recomandată pentru o bună funcționare a organismului.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Conform unui studiu realizat recent (ISRA, Omnibus, noiembrie 2020), consumatorii au votat Bucovina ca fiind unul dintre cele mai bune branduri de apă din punct de vedere al calității și brandul în care au încredere atunci când fac alegerea la raft.

Pentru orice părinte, Bucovina reprezintă combinația perfectă:

  • BUCOVINA – apa echilibrată
  • TEDI – eroul preferat al copiilor
  • Capacul „NO DROP” – stop griji!

Tedi recomandă Apa Bucovina cu SUPER capac!

Copiii știu mai bine!

Puteți viziona spot-ul TV aici: https://youtu.be/qwacxKF24XA.

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU