Competitie sportiva pentru copii – TriKids Challenge 25.08

TriKids Challenge este un eveniment pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4-13 ani organizat de Fundatia Chance for Life care gestioneaza triatlonul pentru copii si sustine dezvoltarea acestui sport minunat in Romania, adaugand o noua activitate in portofoliul lor de programe si proiecte. Mai multe despre Fundatia Change for Life…

Vor exista 3 categorii de varsta, pe 3 distante diferite (atat la cros, cat si la duatlon*). Vor fi premiati copiii care termina pe locurile 1-3 de la fiecare categorie. Toti copiii vor primi diploma de participare, tricoul oficial al concursului si medalie personalizata, precum si alte premii din partea sponsorilor.

Cursa va avea loc pe 25 August, in Parcul Herastrau, zona Roata Mare,  in conditii de maxima siguranta si sportivitate.

Competitia cuprinde 2 sectiuni: Crosul copiilor si TriKids.

Mai multe despre programul acestui eveniment pentru copii – click aici.

Inscrierea

1. Pentru participarea la  TriKids Challenge, trebuie sa trimiteti un e-mail la inscrieri @ smartatletic . ro cu subiectul INSCRIERE TRIKIDS si urmatoarele date de contact: nume parinte, nr. telefon, e-mail,  numele copilului, data nasterii (ziua, luna, anul), tara, localitatea.

In ziua concursului, fiecare copil trebuie sa vina cu cel putin un parinte care va semna o declaratie de participare si va achita taxa de participare – 30 lei. Toate fondurile din taxa de participare merg catre Fundatia Chance for Life pentru sustinerea programelor si a proiectelor acesteia.

2. Pentru participarea la crosul copiilor este suficient sa va prezentati sambata, 25 august, incepand cu ora 8 (dar nu mai tarziu de 9:15) la Roata Mare, in Parcul Herastrau. Inscrierea se va face la fata locului.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU