Schimb de plante si Seminte Libere la Zona Libera – Cismigiu

Duminică 22 Septembrie 2019
București

A venit vremea echinoctiului de toamna, iar noi ne adunam sa celebram o vara plina de roade la Schimb de plante si Seminte libere, alaturi de voi, toti cei care cresc natura acasa sau in gradina. Ne vedem duminica, pe 22 septembrie, la Zona Libera Butic din Cismigiu, la ora 15:00 a amiezii.

In jurul orei 19:00, cand se lasa soarele spre asfintit, vom canta in intampinarea zilei egale cu noaptea ce are sa vina. Daca ai pe acasa un caval, o dramba, o chitara sau orice alt instrument isi are locul intr-un Jam Session, hai cu el!
*Daca e cu putinta, da-ne de stire intr-un mesaj privat ca vei veni si instrumentul pe care il vei aduce.

Cum ne-am gandit noi…

Evenimentul incepe la ora 15:00, atunci cand va rugam veniti cu totii, ca sa fim adunati la un loc, sa schimbam si sa ne oferim plante si seminte de la om la om. Sa avem timp sa ne impartasim sfaturi pentru buna lor crestere si povestea din spatele lor.

Ce puteti aduce?

Plante, butasi, rasaduri, seminte (daca se poate – cu sursa obtinerii lor cat mai transparenta).

Va rugam sa luati in considerare ca la acest eveniment nu se vinde si nu se cumpara nimic!


EVENIMENTE TRECUTE

21 APRILIE

În mijlocul primăverii, în mijlocul parcului Cișmigiu, în decorul naturii înverzite și al copacilor înfloriți, va avea loc a doua ediție Schimb de plante.

Aruncă degrabă o privire în jur și vezi ce plante au mai făcut pui, care iți cer să le rărești sau din care ai deja o grămada. Adu-le pe toate pe 13 sau pe 14, când poți tu, la Zona Libera Butic din Cișmigiu (casa aia cu formă de ciupercă de langa păuni).

În programul evenimentului se anunță muzică chill, acompaniată pe alocuri de mierlele și coțofenele din parc, pe care să vegetam și noi cu plantele la un loc. Invitați de seamă la pupitru vor fi Jim Felix, Sabinski și Zada. Duminică de la 15.00.

Ariana Hodorca va expune pe alocuri câteva dintre picturile ei, ce completează și complimentează natura. Până atunci le poți descoperi pe Insta: instagram.com/arianahodorca

S-ar putea să observi și câteva plante agățate în niste suporți brodați sau crosetați manual de Nodart. Vestea buna este ca ii poți și admira, și achiziona, pe toata durata evenimentului.

Iar daca vezi plante fericite, rasfățându-se în ghivece din ceramică, pictate cum se poate mai frumos, să știi că sunt de la Călătoriaa. Diana Diaconu și Alexandraa Brinzac vor fi acolo spună povestea lor, dar și să țină un mic workshop de pictură, pentru cei cu plante proaspăt schimbate. Credem noi că va fi o bucurie, mai ales pentru cei mici, pe care îi poți lăsa să se distreze în voie în bucuria culorilor.

Atât noi, cât si cei de la Florăria Iris și cei de la Grupul de Inițiativă Civică Cișmigiu vom veni cu plante mici și mari, pe care le vom schimba sau le vom dărui celor care încă nu au, dar iși doresc o sursă de bucurie și oxigen, acasă.

La bar vom avea bragă homemade de la Bogdania, ce iți va hrăni cu bucurie și energie fiecare celulă în parte. Pe cuvânt!

Hai cu noi, că vorba aia, schimb din schimb se face rai ^_^


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 22 Septembrie 2019

Program:
15:00 - 20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Parcul Cismigiu

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
B-dul Regina Elisabeta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL