SCIKiDS Festivalul Stiintei Bucuresti

Asociatia Fascination va invita la SCIKiDS Festivalul Stiintei Bucuresti, un eveniment educativ, interactiv și distractive, destinat intregii familii.

Festivalul Stiintei Bucuresti – invita copiii, părinţii şi tinerii pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie la Mall Promenada, nivel 1, pentru evenimentul de popularizare a științei , SCIKiDS Festivalul Ştiintei București. 

Participanţii sunt invitaţi să experimenteze știința în cele mai amuzante moduri cu putință alături de partenerii noștri dedicați acestor activități cum ar fi Profesorul Trăsnit, Orășelul Cunoașterii, Digital Kids, Game Art, Edulier, Teko Kindergarten, Ortotech, Momki and Friends, Robo Fun, Techies, Mad Hatter.

Cele două zile de festival includ experimente distractive pe înţelesul copiilor cu Fun Science, spectacole, baloane de sapun gigantice cu Claudia Stroe, jocuri cu obiecte ştiinţifice interactive şi competiţii de roboţi. În cadrul festivalului, participanţii sunt invitaţi să contribuie la show-uri experiment precum Bateria de lămâi, heliostat, harpa fără coarde, mana bionica.
Evenimentul este susținut de Da Vinci Learning, televiziunea educaţională pentru întreaga familie.

Cand? Pe 24 şi 25 octombrie 2015, intre orele 12.00 – 20.00.

Unde? Mall Promenada, nivel 1

Intrarea este liberă! 

SCIKiDS Festivalul Ştiintei se află la cea de-a treia ediţie şi reprezintă o iniţiativă a Asociaţiei faSCInation impreună cu Fun Science România, prezentată într-un eveniment UPC România. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.scikids.ro şi pagina de Facebook SCIKiDS Romania.

”Cu Festivalul Științei am reușit să atingem inimile, mințile, sufletele a peste 10.000 de copii în cele 2 ediții anterioare. Mai mult, cu ajutorul lor, bateria de lămâi a intrat in Cartea Recordurilor. Nu e puțin pentru un eveniment de știință, mai ales că știința nu este printre preferatele copiilor, in general. Ce am reușit noi, cu ajutorul zecilor de voluntari ai asociației, a fost să îi facem și pe copii și pe părinții lor să iubească știința. Anul acesta avem multe noutăți, de aceea vă așteptăm alături de noi!”, a declarat Andreea Stoica, inițiatorul și fondatorul Fascinațion și al SCIKiDS Festivalul Ştiintei.

 

Despre Da Vinci Learning
Canalul TV Da Vinci Learning a fost fondat în anul 2007 la Berlin, Germania. În prezent, televiziunea educațională pentru întreaga familie poate fi recepționată în 105 in Europa, Asia și Africa. Pe lângă programe de animație care prezintă biografiile marilor personalități ale științei sau explică pe înțelesul celor mici cele mai complicate probleme din domenii precum fizica, biologie, chimia sau matematica, Da Vinci Learning îi încântă și uimește pe părinți cu cele mai noi magazine științifice. În România, Da Vinci Learning este disponibil în rețelele UPC, Telekom, AKTA, dar și la numeroși operatori de cablu locali.

Despre Asociatia Fascination
SCIKiDS -The Next Generation: Noi credem că știința are puterea de a schimba vieți și de a influența destine. Misiunea SCIKiDS este aceea de a stimula interesul copiilor pentru știință, prin evenimente și activități definite prin trei calități-cheie: interactiv, educațional și inspirațional. Publicul nostru țintă este intreaga familie.

Despre Promenada Mall
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada își propune să devină un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care să satisfacă aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU