FabriLabo isi deschide portile cu ateliere creative pentru toata familia

Pe 30 octombrie 2015 se lanseaza in Bucuresti FabriLabo, fabrica de talente pentru oameni obisnuiti, laborator de idei si afaceri creative.

Aflat la intersecția dintre creativitate și economie, FabriLabo este un centru creativ pentru intreaga familie, one-stop-shop pentru industriile creative, locul in care fiecare caută să își dezvolte abilități pentru viață și să petreacă un timp de calitate impreună,

Începând cu 30 octombrie creatori, artizani de profesie sau amatori vor avea acces într-un nou atelier-laborator în care vor putea fabrica și experimenta idei, produse și servicii creative

FabriLabo, fabrica de talente, este un spațiu de comunitate care pune la dispoziția creativilor de toate vârstele atât unelte pentru bricolaj, tehnologii noi precum imprimanta 3D, ateliere, creative și servicii de consultanță specializată. Conceptul promovat la FabriLabo se înscrie în miscarea “Maker”, cu un numar mare de rețele funcționale în întreaga lume. Aderând la această miscare, oamenii vor putea dobândi abilități diverse și foarte aplicabile în viața de zi cu zi, de la susținerea cu succes a unui discurs public sau scrierea unei povești care să capteze publicul, la repararea propriei biciclete și reciclarea creativă, sau confecționarea artizanală a obiectelor imaginate de mic mobilier și decorațiuni.

Fabrilabo laborator de idei si afaceri lansareFabriLabo va avea și un caracter social, membrii putând să își invite familia, prietenii sau colegii să ia parte la proiectele lor creative. “Credem că aici hranim idei, construim proiecte, regândim timpul liber, educându-ne și reinventându-ne permanent într-o comunitate deschisă, inovativă, colaborativă, bazată pe talent și valoare” – declară Ana-Maria Radu-Săracu, co-fondator FabriLabo, fabrica de talente.

Poziționat în zona Domenii, FabriLabo, fabrica de talente oferă viitorilor “makers” următoarele oportunități:
– ATELIER acces la spațiu și echipamente de bază și specializate (imprimantă 3D, mașina de cusut, set de bricolaj, etc.);
– TRAINING pentru dezvoltarea abilităților creative, pe grupe de vârstă și aspirații personale (Educație financiară, Atelierul de povești/scriere creativă, Programare digitală, Public speaking, Leadership, Boardgames, Arts & crafts, Actorie, Bucătărit tematic, Antreprenoriat creativ, etc.);
– CONSULTANȚĂ specializată pentru dezvoltarea de business-uri creative.

Pe termen lung, FabriLabo va incuraja copiii, adolescenții și adulții din preajma lor să se implice activ in comunitatea în care trăiesc, pentru a crește cu mult entuziasm, împreună.

Contact: [email protected]/ Tel.: 0736.380.980

Nu uita: FabriLabo, fabrica de talente pentru oameni obișnuiți, laborator de idei și afaceri creative, se lansează in București, pe 30 octombrie 2015.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU