Seara de poveste terapeutica cu Medeea Marinescu la Kinetobebe


Centrul KinetoBebe si Asociatia Cortina va invita la primul eveniment din seria povestilor terapeutice dedicate copiilor cu varsta de peste 4 ani

Evenimentul va avea loc in data de 28 noiembrie 2014, ora 18.00. Povestea va fi citita de actrita Medeea Marinescu iar copiii ii vor deslusi talcul cu ajutorul psihologului Adina Dumitrescu. 

“Mami, spune-mi o poveste!”
 De cate ori nu vi s-a cerut asta de catre copiii vostri? 
Nu intamplator copiii aleg aceasta cale de comunicare – Povestea. Cu ajutorul ei stabilesc o stare de intimitate cu povestitorul, depasesc  granita realitatii intr-un mediu securizat, traiesc experiente noi cu si prin personaje, simt emotia de a ajunge la deznodamantul povestii. 
O poveste cu talc, aleasa cu scop, poate ajuta la rezolvarea unor probleme  precum: teama de abandon, gestionarea furiei, cresterea stimei de sine, dar si la dezvoltarea imaginatiei si a comunicarii. 
Povestea terapeutica este o metoda eficienta pentru conectarea cu ai nostrii copii si oferirea unui mediu in care ei sa-si identifice problemele si sa gaseasca resurse pentru a le infrunta. 
Va asteptam, cu mic cu mare, la o seara de poveste unde atat copiii cat si parintii vor gasi un ambient cald, placut si noi resurse pentru rezolvarea nevoilor/problemelor. 
Povestea din 28 noiembrie va fi citita de actrita Medeea Marinescu iar copiii ii vor deslusi talcul cu ajutorul psihologului Adina Dumitrescu . 

Calendarul intalnirilor viitoare

4 decembrie – povestitor actorul Marius Manole 
9 decembrie – povestitor actorul Serban Pavlu 
15 decembrie – povestitor actrita Maria Buza 
 

Rezervari la telefon: 0727. 988.679
Pret bilet: 35 lei (include participarea parinte si copil)
Centrul KinetoBebe, Calea Moşilor,  nr 158, Bucureşti, www.kinetobebe.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU