Seminariile Parentship pentru parinti

Seminariile Parentship promoveaza relationarea democratica intre parinti si copii, eliminarea pedepselor si recompenselor, solutinarea conflictelor cu castigul ambelor parti.

Seminariile Parentship au la baza abordarea Aware Parenting a Dr. Aletha Solter si sunt sustinute de Anca Iordache – primul trainer certificat in Romania ca Aware Parenting Instructor.

Iata o scurta prezentare a seminariilor:
1. „Educatie fara pedepse si fara recompense” –  4 module a cate 3 ore, se adreseaza parintilor cu copii mai mici de 8 ani.
Cateva teme parcurse: tipologii de parinti, cauzele comportamentelor provocatoare ale copiilor, solutionarea conflictelor, tipuri de conflicte, plansul si crizele de furie, 20 de alternative la pedeapsa.
Tariful de participare: 240 lei/persoana sau 360 lei/cuplu.

2. „Plansul, crizele de furie si emotiile copiilor. Cum le facem fata?”  –  doua module a cate 3 ore, se adreseaza parintilor cu copii pana la 2 ani, dar si viitorilor parinti.
Cateva teme parcurse: sursele de stres ale nou-nascutilor si copiilor mici, nevoile si emotiile copiilor, mecanisme de eliberare a stresului, fenomenul „broken-cookie”.
Tariful de participare: 120 lei/persoana sau 180 lei/cuplu.

Pe www.parentship.ro gasesti acum agenda celor doua seminarii in lunile Septembrie si Octombrie, dar si detalii despre organizare si articole utile.
Te poti inscrie accesand site-ul www.parentship.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU