Sleeping Betty. Scurtmetraj de Animație – Satiră

Scurtmetrajul de animație canadian este o reinterpretare modernă, amuzantă și absurdă a celebrei povești Sleeping Beauty [en].

În scurtmetrajul de animație Betty cea adormită este victimă a unui ciudat caz de narcolepsie. Regele își cheamă supușii în ajutor pentru a o salva și toți răspund la apel: unchiul Henry al VIII-lea, mătușa Victoria, un extraterestru ciudat, o vrăjitoare funny și un prinț frumos. Va fi oare suficient un sărut pentru a o trezi pe prințesă din somnul adânc?

Desenat în cerneală, filmul este un exemplu clasic al lumii anacronice și jucăușe a lui Claude Cloutier.

Premii obținute: Best Animated Short la Genie Awards #29, Audience Award la Etiuda&Anima International Film Festival, Audience Award and Judges Award la Melbourne International Animation Festival, Best Animation la Jutra Award, Public Prize și Best Canadian Animation Award la Ottawa International Animation Festival.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU