Mobile. Animație Distractivă despre Prietenie

VIDEO. Exclusă din comunitatea animăluțelor care se leagănă pe un carusel de pătuț, vacuța își ia soarta în mâini și începe un dans ce dezechilibrează tot angrenajul. Totul se încheie fericit atunci când văcuța își găsește locul printre celelalte animale și lângă un șoricel prietenos.

O animație deosebită oferită de Filmakademie Baden-Württemberg GmbH, una dintre cele mai importante instituții de învățământ internaționale de film și media, cu sediul in Germania. Conceptul de predare este orientat spre „învățare prin practică”, nu mai puțin de 300 de specialiști de top din industria filmului și a mass-mediei oferindu-și cunoștințele celor 500 de elevi ai academiei.

Vezi și: Animanimals. +6 Desene Animate Simple și Simpatice cu Animale +3 Ani

EVENIMENTE KID-FRIENDLY SĂPTĂMÂNA ASTA

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU