Stejarul pitic, cel mai bun tătic! – Victoria Pătraşcu

 

Stejarul pitic, cel mai bun tătic!

Autor:Victoria Pătraşcu

Ilustraţii de Livia Coloji

 

 

Cartea pentru copii – Stejarul pitic, cel mai bun tătic! adună în paginile sale cinci povești inteligente, amuzante și foarte inspirate, scrise cu gândul la felul de a fi al copiiilor de azi.

Prima ne învață despre cum grija și iubirea oferite celorlalți ne pot transforma și ne pot oferi o mulțime de bucurii. Ce-a de-a doua ne reamintește cât de important este să nu uităm ceea ce contează cu adevărat în viață.

A treia, „Cadoul Celestinei”, ne face cunoștință cu o fetiță care nu mai știa să se bucure pentru că avea aproape tot ce își putea dori. Nici nu se termină bine povestea Celestinei că televizoarele își încep atacul, în cea de-a patra poveste, în care ni se aduce aminte că orice exces capătă putere asupra noastră și ne poate face mult rău dacă nu găsim un echilibru sănătos.

Povestea de încheiere este o „Poveste de iarnă” care ne poartă peste mări și zări până în deșert, pe tărâmul tuaregilor, făcându-ne părtași la o minune și un adevăr – atunci când îți doreşti cu tărie un lucru, mai devreme sau mai târziu dorința se îndeplinește.

 

Grupa de vârsta: 3-10 ani

De unde puteti cumpara cartea ? Click aici.

Tip selectie: Din auzite

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU