Joculet pentru copiii iubitori de povesti – Biblioteca

Biblioteca – Joc de grup pentru copii peste 4 ani

Cand afara este frig sau ploua, trebuie sa gasim activitati pentru copii, de facut in casa / gradinita, suficient de interesante pentru ei ca sa nu se plictiseasca.

Pentru copilasii peste 4 ani, propunem un joc de copii de jucat la caldurica.

Se aleg mai multe carti de povesti, cat mai diverse si se asaza in spatele unui paravan. Printr-o numaratoare, se alege un copil care va incepe jocul.

Acesta va merge in spatele paravanului si va alege o carte. Apoi va incepe sa le dea celorlalti cat mai multe detalii despre poveste fara sa spuna explicit despre ce anume este vorba: va povesti un episod, va descrie un personaj sau un obiect etc.

Copilul care ghiceste despre ce poveste este vorba, devine conducatorul urmatoarei runde. Si tot asa, pana se epuizeaza toate povestile din lume.

 

Articol preluat de pe Casa din copac.

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU