Steluțe pe Pământ. Lungmetraj motivațional online pentru elevi, părinți și profesori

VIDEO. „Steluțe pe pământ” este un film indian de lungmetraj impresionant despre un băiețel, Ishann, care suferă de dislexie. Dislexia este o tulburare de învățare care afectează capacitatea unei persoane de a citi, scrie și recunoaște cuvintele. Afecțiunea îi crează lui Ishann probleme seriose la școală.

IMDB 8.3

Mereu certat și pedepsit, Ishann decide într-o zi să lipsească de la ore. Apoi este trimis la școala de corecție unde se se simte și mai neînțeles. Atunci când îl întâlnește pe profesorul de desen, Ram, și lucrurile încep să se schimbe. Ram îl ajută pe Ishann să înțeleagă și să învețe cum să se descurce cu afecțiunea lui. Ishann începe să înțeleagă că este talentat la desen și reușește să câștige aprecierea oamenilor din jur.

10 Cadouri pentru Copii care Construiesc! Jucării STEM Interactive și Educative

Acest film ne arată că fiecare copil este diferit și că este important ca părinții și profesorii să înțeleagă problemele cu care se confruntă. Filmul ne arată și că un sistem educațional care pune accentul pe disciplină și muncă, nu este ideal pentru fiecare copil. De aceea e important să fim înțelegători cu cei din jur și să le acordăm libertatea de a se descoperi și a se exprima.

Steluțe pe Pământ (Taare Zameen Par/Like Starts On Earth – 2007)

Citește și: TOP 10 Cele Mai Vandute Carti pentru Copii din Toate Timpurile

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU