Tabara de vara – Juniori in afaceri

Tabere de vara pentru copii cu program de educatie economica si antreprenoriat pentru copii – NextSteve

Dupa ce am dezvoltat in acest an programul de educatie economica si antreprenoriat pentru copii, Juniori in afaceri, in 6 orase din Romania (Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi, Constanta, Targu Mures), unde au participat peste 400 de copii cu varsta intre 6 – 13 ani, lansam marea provocare: TABERE de VARA “Juniori in afaceri” pentru copii intre 8 – 12 ani.

Taberele continua sa dezvolte abilitatile personale si creativitatea copiilor prin mai multe activitati practice si foarte distractive.

  Perioade Varsta Tematica Pret Nr. copii Inscrieri
1. 30 iunie – 5 iulie 8 – 12 ani Antreprenoriat, Design & Online 1350 RON 20 Formular inscriere
2. 7 iulie – 12 iulie 8 – 12 ani Antreprenoriat, Design & Online 1350 RON 20 Formular inscriere
3. 14 – 19 iulie 8 – 12 ani Antreprenoriat, Design & Online 1350 RON 20 Formular inscriere

 

1. Programul taberei este creat pe urmatoarea structura:

– activitate practica –> recunoasterea si formularea informatiei teJuniori in afaceri generaloretice

– activitate creativa -> recunoasterea oportunitatilor si antrenarea lucrului in echipa

– vizite firme -> intelegerea diferentei dintre crearea – vanzarea de produse si servicii

– comert online -> inovare de produse si mecanisme de vanzare

– instrumente de marketing -> recunoasterea si aplicarea lor

2. In activitatile din tabara folosim o abordare experentiala, care integrează teoria si partea practica. Vom imbraca concepte si principii economice simple in activitati si jocuri care sa antreneze gandirea si capacitatiile intelectuale ale copiilor. Vom discuta despre nevoi, resurse, idei, produse, piata, oferta, cerere, clienti, bani, iar la final cei mici sunt cei care realiza propriile lor produse, clip de promovare si mini – business plan.

3. Metodologia noastra include: o combinatie de jocuri de rol, discutii in clasa, excursii la intreprinderi, tehnologie contemporana, studii de caz, concursuri, prezentari de afaceri si multe alte activitati distractive. Copiii isi vor antrena cunostintele necesare pentru succesul in afaceri si pentru reusita in viata.

Noi credem ca fiecare copil poseda talente si daruri unice care trebuie sa fie cultivate.

4. In taberele “Juniori in afaceri”:

– vom crea idei inovative si produse / servicii remarcabile pentru binele lumii.

– vom discuta si analiza valorile “bani – management personal”, ce utilizeaza principii testate in timp pentru crearea bogatiei.

– vom invata sa vedem oportunitati acolo unde altii vad probleme. Fiecare participant va fi antrenat sa vada lumea printr-o lentila de posibilitatii.

– ne vom imbunatati abilitatile de comunicare, munca in echipa si capacitatile de conducere.

5. Copiii vor fi impartiti in 3 echipe in care vor lucra pe toata perioada taberei si vor avea ca cerinta finala crearea unui produs sau serviciu inovator, a unui mini – plan de afaceri si un clip de prezentare. Fiecare echipa va avea un program individual de activitati si un trainer dedicat echipei lor care ii va insoti si coordona permanent.

6. Vom realiza vizite la:

– Fabrica Borsec Busteni (productie: apa plata Aquatique si suc Giusto)

– Restaurant Caraiman/Restaurant Castel Cantacuzino/ Restaurant Trattoria Bavaria

– Service auto (& Offroad) DTC

7. Copiii vor avea mape si materiale personalizate (fise de observatii, fise de lucru). De asemenea, vom folosi laptop-uri, internet si filmulete inspirationale.

Fiecare tabara duce la intelegerea faptului ca antreprenorii stimuleaza inovarea, crearea de locuri de munca si fac lumea un loc mai bun.

DETALII:

 • Toate trainingurile sunt tinute atat indoor dar in special outdoor si se bazeaza pe exercitii practice si de lucru in echipa.
 • Trainingurile vor fi prezentate copiilor sub forma de cursuri. Cursurile si tematicile lor se desfasoarea prin activitati practice si distractive, jocuri nonformale.
 • La sfarsitul taberei parintii primesc un raport detaliat de activitati al copilului dvs. (video + text)
 • Cazarea va fi in pensiune de 3 stele in Busteni, in camere duble. Detalii aici: http://www.turistinfo.ro/busteni/cazare-busteni/vila_amurgului-c37909.html
 • Vor fi asigurate 3 mese pe zi + gustari, meniul fiind adaptat varstei copiilor.
 • Transportul dus-intors Bucuresti-Busteni este asigurat.
 • Supravegherea este permanenta.
 • Toate materiale de lucru sunt asigurate de noi.
 • Programul detaliat al activitatilor din tabara il veti primi personal inainte si dupa tabara.
 • Fiecare echipa de 6 – 7 copii are un trainer coordonator. Intregului grup i se mai alatura 2 supraveghetori si 2 persoane ingrijitoare.

Echipa de traineri:

 1. Claudia Suhov, Coordonator programe NextSteve Group
 2. Lidia Sabau, trainer & cadru didactic
 3. Oana Gavril, trainer
 4. Monica Fulea, trainer, psiholog & logoped
 • Pentru tabere de vara in alte perioade va rugam contactati-ne la [email protected], 0746.042.033.

Nota:

 • LOCURILE SUNT LIMITATE VA RUGAM SA REZERVATI DIN TIMP !
 • Pentru rezervarea FERMA a locurilor in tabara va rugam sa ne transmiteti un avans de 400 de lei, restul sumei se achita la sosirea in tabara. Acest avans reprezinta blocarea locului/locurilor de cazare. Avansul nu este returnabil, dar este transmisibil catre o alta perioada de tabere din acelasi an (vara/iarna in taberele Progressive Sports).

IMPORTANT: Tot programul activitatilor este gamificat, copiii vor avea etape, punctaje si challenge-uri.

  Dum. Luni Marti Miercuri Joi Vineri
8:00 – 9:30  

Trezirea si micul dejun!

10:00 – 12:30 Activitate in  grup- Outdoor Activitate pe echipe (vizita firma) – Outdoor Activitate pe echipe (vizita firma) – Outdoor Excursie – urcare cu telecabina pana la Babele,  respectiv Platoul Bucegilor Activitate de grup – Prezentari finale pe echipe. Premiere
12:30 – 14:30

Masa de pranz & Siesta!

14:30 – 18:30 Sosire in tabara Activitate pe echipe (vizita firma) –Outdoor Activitate in grup – Indoor/ Outdoor Activitate in grup – Indoor/ Outdoor Activitate pe echipe – Indoor/ Outdoor Plecare.
19:00 – 20:00

Cina!

20:00 – 22:00 Welcome party! Activitate in grup – Karaoke Activitate de grup – Surpriza Activitate de grup – Carnaval Foc de tabara  
22:00

Stingerea!

  Nota:1. Activitatile de grup sunt activitati comune pentru cele 3 echipe. Activitatile pe echipe sunt personalizate pentru fiecare echipa de copii si trainerul lor.2. Activitatile vor fi realizate atat indoor cat si outdoor.3. Programul cuprinde activitati si jocuri practice, foarte distractive.4. La activitatile de grup vom realiza jocuri si prezentari comune.5. In cadrul activitatilor pe echipe vom lucra prin jocuri cu fise de lucru, discutii, analize, cercetari, creatie de produse. 6. Fiecare copil va pleca din tabara cu propriul portofoliul si materialele realizate, rucsac personalizat “Juniori in afaceri”. .

 

1. Activitatile de grup sunt activitati comune pentru cele 3 echipe. Activitatile pe echipe sunt personalizate pentru fiecare echipa de copii si trainerul lor.

2. Activitatile vor fi realizate atat indoor cat si outdoor.

3. Programul cuprinde activitati si jocuri practice, foarte distractive.

4. La activitatile de grup vom realiza jocuri si prezentari comune.

5. In cadrul activitatilor pe echipe vom lucra prin jocuri cu fise de lucru, discutii, analize, cercetari, creatie de produse.

6. Fiecare copil va pleca din tabara cu propriul portofoliul si materialele realizate, rucsac personalizat “Juniori in afaceri”. .

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU