Yummy Mommy, concursul celor mai frumoase burtici!

Cel mai simpatic concurs pentru viitoare mamici: Yummy Mommy la Baby Boom.

Inscrieri pana pe 30 octombrie 2013

BabyBoom_YM__010

Oglinda, oglinjoara care e cea mai frumoasa “burtica” din tara?

Esti o graviduta frumoasa si mandra de burtica ta?

Te invitam sa participi la editia din toama a celui mai simpatic concurs pentru viitoare mamici: Yummy Mommy!

Iata ce ai de facut: 

Daca sarcina ta e vizibila (25-36 de saptamani), trimite-ne pana la 30 octombrie 2013, o fotografie cu tine, in ipostaze cat mai “mamicesti”; ai grja sa ne scrii si cateva detalii care te privesc – numele, prenumele, varsta, motto-ul preferat, o scurta descriere etc.

Primul pas catre o amintire de neuitat e deja facut!

Uite si probele distractive care te asteapta:

1. Mommy on Catwalk – vei fi invitata in scena de prezentator, dupa ce acesta formuleaza pentru juriu si public o scurta prezentare care te defineste. Vei defila apoi pe catwalk, intr-o tinuta la alegere, din garderoba personala. Dupa acest moment, prezentatorul iti va adresa o intrebare care ii va ajuta pe membri juriului sa te cunoasca mai bine.

Criterii de jurizare: prezenta scenica, stil vestimentar, spontaneitate

2. Si divele sunt mamici – nu-ti face griji, te vei descurca cu siguranta la proba elegantei. Dupa defilare, urmeaza insa o „provocare” pentru oricare mamica: contracronometru, trebuie sa imbraci o papusa-bebelus cat mai rapid, dar… cu eleganta.

Criterii: rapiditate, corectitudine, stil, indemanare

3. Passion for Fashion – iti punem la dispozitie un mini dressing cu hainute pentru copii. In 2 minute, ai ca task sa creezi doua tinute complete (imbracaminte, incaltaminte, accesorii), una pentru o fetita, alta pentru un baiat.

Criterii: creativitate, rapiditate

Pentru mai multe detalii, citeste regulamentul concursului!

Ce zici? Vrei sa participi? Completeaza integral formularul de inscriere, pana la 30.10.2013 – ora 00:00 si intri automat in concursul Yummy Mommy!

In cazul in care completarea si trimiterea formularului de inscriere direct de pe site nu functioneaza, te rugam sa descarci formularul, sa il completezi + sa atasezi o poza si sa il trimiti organizatorului pe e-mail, la adresa [email protected]

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU