Tabere de vara pentru copii – NextSteve

NextSteve a pregatit mai multe tabere de copii pentru vara 2013, cu activitati educative si distractive pentru copii

 

 1. Taberele "Juniori in afaceri" – programe de  antreprenoriat si dezvoltare personala (8 – 12 ani)

Tabera de vara juniori in afaceri

 

Descriere: In activitatile din tabara vom realiza jocuri de rol, discutii, excursii la intreprinderi, tehnologie contemporana, studii de caz, concursuri, prezentari de afaceri si multe alte activitati distractive. Copiii isi vor antrena cunostintele necesare pentru succesul in afaceri si pentru reusita in viata. Vom imbraca concepte si principii economice simple in activitati si jocuri care sa antreneze gandirea si capacitatiile intelectuale ale copiilor. Vom discuta despre nevoi, resurse, idei, produse, piata, oferta, cerere, clienti, bani, iar la final cei mici sunt cei care realiza propriile lor produse, clip de promovare si mini – business plan.

Perioade:  30 iunie – 5 iulie | 7 iulie – 12 iulie | 14 – 19 iulie | BUSTENI |

2. Taberele "Progressive Sports" – program sportiv si de dezvoltare personala

Este IMPORTANT ca educatia sportiva sa fie imbinata cu educatia ce dezvolta inteligenta emotionala a copiilor (abilitatile de relationare si de lucru in echipa, abilitatile de comunicare, abilitatile creative, abilitatile de organizare si nu in ultimul timp cele antreprenoriale) prin sesiuni de training practice si participative.

2.1 Aventura outdoor & Dezvoltare personala
Tabere de vara copii
Descriere: Tabara are scopul de a introduce copiii intr-o atmosfera de explorare si aventura montana prin excursii, activitati si situatii ce pot fi intalnite la munte/in padure. Programul zilnic este creat cu scopul de a stimula curiozitatea participantilor catre natura prin "misiuni" (quest-uri) educative si antrenante. Toate activitatile se vor desfasura pe echipe, iar la finalul taberei se va stabilii echipa castigatoare.

Perioade: 21-27 iulie | 28 iulie – 3 aug. | BUSTENI |

 

 

 

2. 2 Mini-Adventure (4-7 ani)
tabara copii miniadventure

Descriere: Tabara este dedicata copiilor intre 4-7 ani si are scopul de a introduce copiii intr-o atmosfera de explorare si aventura montana prin excursii, activitati si situatii ce pot fi intalnite la munte/in padure. Programul zilnic este creat cu scopul de a stimula curiozitatea participantilor catre natura prin "misiuni" (quest-uri) educative si antrenante.

Perioade: 14-19 iulie | 4 – 9 aug. | BUSTENI |

 

 

 

2. 3 Mountainbike
tabara de vara Mountainbik

Descriere: Tabara Bike Adventure este destinata copiilor peste 12 ani care stapanesc mersul pe bicicleta la un nivel cel putin mediu. Tabara va fi axata pe ture cu bicicleta in zona Vaii Superioare a Prahovei (in padurile din Busteni, Azuga si Sinaia, pe platoul Bucegi, pe M-tii Baiului, pe Valea Rasnovului).

Perioada: 28 iulie – 3 aug. | BUSTENI |

 

 

 

2. 4 Retezat Adventure
tabara de copii Retezat Adventure

Descriere: Tabara Adventure Retezat este o tabara destinata copiilor peste 10 ani si va fi orientata catre explorarea Muntiilor Retezat si a Rezervatiei Naturale Retezat-Godeanu, una dintre cele mai frumoase si mai salbatice zone din Romania.

Perioada: 18- 24 august | Cabana Pietrele, M-tii Retezat |

 

 

 

 

2.5 Fitness Camp (4-7 ani)
tabara de copii Fitness Camp

Descriere: Tabara este destinata copiilor prescolari si va avea un program de pregatire fizica prin diferite exercitii aerobe si anaerobe.

Perioada:  25-30 august | BUSTENI |

 

 

 

 

 

Detaliile complete le puteti vedea apasand direct pe site la: 
http://www.nextsteve.ro/2013/05/22/taberele-de-vara-juniori-in-afaceri/
http://www.progressivesports.ro/tabere-vara/

 
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU