GoKID si Secom te invita la concurs!

GoKID si Secom® te invita la concurs!

Castiga un pachet special cu suplimente alimentare 100% naturale pentru copilul tau! Pachetul contine 3 produse: Calcium with Magnesium 474 ml, Vitamin C 250mg si Baby’s Jarro-Dophilus® + FOS, GOS 71 gr.

 

secomdec2013

Conditii de participare la concurs:

 

1. Like si Share pe Facebook acestui concurs.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

2. Posteaza mai jos, in COMENTARII, linkul produsului Secom® preferat.

 

Exista un singur premiu care consta in pachetul cu cele 3 produse mentionate mai sus.

Concursul incepe pe 3 decembrie si se incheie pe 12 decembrie 2013.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti cu www.random.org, pe 13 decembrie 2013.

Va dorim mult succes !

 

 

Informatii utile despre produsele participante la concurs:

Calcium with Magnesium 474 ml de la Secom® are o formula complexa, dedicata dezvoltarii si functionarii optime a sistemului osteoarticular al copiilor. Produsul contine calciu, magneziu si zinc (sub forma de citrat, pentru o biodisponibilitate maxima) si adaos de vitamina D pentru o mai buna absorbtie a calciului si a magneziului.

Vitamin C 250mg  este 100% naturala si contribuie la mentinerea unui nivel optim de sanatate si imunitate. Produsul ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar si a sistemului nervos, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si formarea normala a colagenului.

Baby’s Jarro-Dophilus® + FOS, GOS de la Secom® este un produs care se poate administra din prima zi de viata si contine 3 miliarde de bacterii probiotice care dezvolta si protejeaza flora intestinala benefica a nou-nascutilor si a copiilor mici prin colonizarea intregului tract digestiv. Produsul ajuta sistemul imunitar si accelereaza descompunerea alimentelor si absorbtia nutrientilor in organism.

 

Detalii complete pe: http://www.secom.ro/

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

60 COMENTARII

  1. De la Secom folosim si sunt foarte multumita de First Defence , Vitamina C si Vitamina D (pe perioada iernii).

ADAUGĂ COMENTARIU