Toamna aceasta, HP iti ofera clipe de neuitat alaturi de cei dragi

 

Toamna aceasta, HP iti ofera clipe de neuitat alaturi de cei dragi

Dragi parinti, se anunta un nou inceput de an scolar plin de distractie si creativitate pentru strengarii vostri! Suna bine, nu-i asa? Cum sa nu ne fie pe plac inceputul toamnei, cand prichindeii nostri pornesc dimineata devreme cu ghiozdanele in spate, asa veseli, simpatici si plini de elan? Venirea toamnei si inceputul scolii reprezinta pentru cei mici cea mai frumoasa si interesanta etapa a anului.

 

imprimanta HP

La fel ca si ei, si noi, parintii, incercam sa ne bucuram de schimbarile care vin in aceasta perioada, dar totusi, grijile ca nu reusim sa le facem pe toate asa cum ne-am dori ne coplesesc si nu ne dau pace pana cand nu reusim sa ducem la bun sfarsit planurile de toamna. Acest nou sezon ne ofera atat de multe oportunitati noua si strengarilor nostri si este foarte important sa profitam de ele si de jocurile si spectacolele pe care ni le ofera anotimpul toamna.

Odata cu inceperea scolii, multi dintre parinti incep sa-si puna intrebarea: “Oare voi putea sa-i ofer copilului meu un inceput de an scolar asa cum il merita?” Este greu sa acceptam ca aceasta intrebare inca mai persista in mintea parintilor care traiesc vremuri asa moderne si prospere, dar faptul ca finantele sunt inca o problema cu care ne confruntam zi de zi este resimtita, mai ales, la inceputul anului scolar. De ce? Pentru ca cei mici au nevoie de atat de multe lucruri pentru a pasi cu elan intr-o noua etapa importanta e educatiei lor si pentru ca natura isi schimba vesmintele, iar ei, scolareii fac asta odata cu ea.

Asadar, avem o veste buna pentru voi! Pentru ca sumele cheltuite in acest inceput de toamna sa fie mai suportabile pentru, dragi parinti, incurajati-i pe scolarei sa se joace, si sa profite de ocazia de a castiga una dintre cele trei imprimante puse in joc de catre HP.

Prin urmare, intrati pe www.didactic.ro/concurs-hp sau incurajati-i sa intre chiar ei in sectiunea potrivita varstei (prescolar, primar, gimnazial) si intrati in cursa pentru o imprimanta oferita de HP. Acolo, cei mici vor juca jocuri distractive, iar dupa terminarea jocurilor vor avea ocazia de a se inscrie in competitia pentru castigarea unei imprimante (HP Deskjet Ink Advantage 1515 AiO  : 249 lei, HP Deskjet Ink Advantage 2545 eAiO: 299 lei, HP Deskjet Ink Advantage 2645 eAiO: 369 lei), cu ajutorul careia sa-si exerseze creativitatea acasa, iar voi sa surprindeti momentele pretioase din familie, creandu-va un panou de perete pe care sa agatati poze. In plus, va veti permite sa imprimati de doua ori mai multe pagini la acelasi pret, intrucat costurile cartuselor sunt foarte accesibile, putand imprima pana la 360 de pagini. De acum inainte, nu veti mai avea niciun motiv pentru a lasa goale ramele foto.


 

Advertisement

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU