Vrem sa fim scolari. Proiect de donatii Swimathon

Lucrurile se misca. Daca faci valuri! Da si tu forta valurilor de donatii pentru proiectul “Vrem sa fim scolari”

10449463_715144398532924_3292642427030970830_nSwimathon Bucuresti si-a ales eroii acestei veri! In data de 12 iulie 2014, la Bazinul Olimpic “Lia Manoliu”, Lucian Negoita, unul dintre inotatorii alesi,va da forta valurilor de donatii pentru comunitatea pe care dorestesa o sustina – proiectul “Vrem sa fim scolari!”.

Prin proiectul Swimathon, Fundaţia Comunitara Bucuresti, infiintata in anul 2011, colectează fonduri de la afaceri locale si personae particulare, pentru a finanta proiecte care stimuleaza initiative si aduc oamenii impreuna in comunitati.

Datorita acestei cause pentru care eroul nostrum isi va demonstra abilitatile sale de bun inotator, Fundatia Comunitara Bucuresti isi ofera suportul si i se alatura lui Lucian, oferindu-i posibilitatea de a-si face cunoscuta implicarea sa pentru campania de strangere de fonduri. Swimathon Bucuresti, platform construita pentru gestionarea donatorilor si a platilor, va finanta mai apoi fiecare proiect cu sumele stranse pentru el.

Prin urmare, toti cei care sunteti sau nu prieteni cu Lucian si sunteti interesati de cauza pentru care lupta, sunteti asteptati cu drag in dimineata zilei de 12 iulie, ora 9.00, la Bazinul Olimpic “Lia Manoliu”. Pentru ca strangerea de fonduri sa fie cat mai generoasa, eroul nostrum va incerca sa inoate cat mai multe lungimi de bazin intr-un interval de 50 de minute. Va puteti bucura de implicarea sa si de toate activitatile de divertisment organizate de catre Fundatia Comunitara Bucuresti si puteti dona pe loc, chiar in ziua evenimentului, suma de 100 de lei (suma fixa), sau sume per lungime de bazin, sume care pot fi donate direct pe platform Swimathon. http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/.

Asadar, va asteptam sambata, 12 iulie 2014, ora 9.00, sa va alaturati si sa-l incurajati pe Lucian pentru a intra in competitive si pentru a reusi sa duca la bun sfarsit cauza pentru care lupta.

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU