Ziua Portilor Deschise la Gradinita Montessori Edu

Gradinita Montessori Edu va invita la Ziua Portilor Deschise pentru a participa la Atelierele Montessori pentru copii, joi 27 iunie intre orele 15,00 – 20,00. Atelierele se adreseaza copiilor cu varsta intre 1,5-3 ani si 3-6 ani.

In cadrul Gradinitei Montessori Edu dezvoltam metoda pedagogica alternativa Montessori ce are ca principiu de baza autoeducarea si aplicarea celor invatate direct. Aceasta metoda pedagogica pune copilul in centrul tuturor activitatilor didactice si educative, care este privit ca un om in toata firea si care trebuie ajutat sa-si dezvolte vointa si increderea in sine.

Va invitam joi 27 iunie 2013 sa aflati cum poate pedagogia Montessori sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra si la pregatirea lui pentru viata. In acest sens, puteti participa la ateliere tematice care sunt concepute in spiritul pedagogiei Montessori.

gradinita montessori

Atelierele Montessori

Prin participarea la aceste ateliere, parintii vor descoperi cum pot aplica acasa principiile acestei pedagogii alternative. Scopul acestor ateliere este de a inlesni o relatie de colaborare, de schimb de experienta si de receptivitate intre copil, parinti si facilitatorul Atelierelor Montessori pentru a permite copilului sa beneficieze de timpuriu de avantajele pedagogiei Montessori.

Atelierele sunt sustinute de  Ligia Stanciu, Coordonator educational metoda Montessori 0-3 ani, facilitator autorizat al  Atelierelor de Parenting Montessori si  Viorela Mazilu, asistent Montessori 3-6 ani, autorizat AMI.

Ateliere de arte plastice

Sedintele se desfasoara cu participarea parintilor, predominand aspectul ludic, vizand stimularea si dezvoltarea creativitatii.  Atelierele respecta principiile educationale Montessori.

Copiii vor participa la activitati care includ  desen, pictura (cu mainile, cu pensula, bureti, bile, cu paiul etc),  modelaj,  asamblare de casute de carton 3D si amenajarea acestora,   confectionare de masti  si articole decorative,  aranjamente florale, tehnici combinate.

 Atelierele sunt sustinute de Oana Sima, asistent Montessori 3-6 ani, autorizat AMI.

 

Ateliere de educatie muzicala si dans

Sedintele se desfasoara cu participarea parintilor si includ elemente de joc dar vizeaza in final insusirea de catre copiii a unui repertoriu de cantece, adecvate varstei. Muzica insotita de miscare dezvolta pe langa memorie si auz multiple conexiuni neuronale prin antrenarea tuturor proceselor psihice (memorie, vointa, perceptie etc).

Atelierele de educatie muzicala sunt sustinute de Florentina Ciobanu, solista trupei Pontice iar sedintele de dans sunt organizate sub indrumarea Corinei Petrescu, campioana nationala de dans sportiv.

 

Program:

 15.00-16.00 Atelier de arte plastice

16.00-17.00 Dans

17.00-19.00 Atelier Montessori

19.15-20.00 Atelier de educatie muzicala

 

Participarea se face pe baza de inscriere la [email protected][email protected]  sau la telefon 0721.833.901.

Locatie: Gradinita Montessori Edu, str Silvestru 75, Sector 2, Bucuresti

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU