Ziua Porților Deschise la Salina din Oraş @ Timișoara

Duminică 07 Aprilie 2019
Timisoara

Salina din Oraș (Timișoara) își deschide porțile timp de o zi pentru toți cei care vor să vadă și să experimenteze trăirile dintr-o salină naturală de suprafață din inima orașului!

Accesul va fi permis tuturor celor interesați pe baza înscrierilor în prealabil datorită locurilor limitate de care dispunem.
Vom forma grupe de câte 10 persoane care vor intra câte 20 de minute cu 5 minute pauză între ședințe pentru schimbarea aerului. Astfel fiecare din cei care ne veți trece pragul veți putea simți efectele unei saline și beneficiile ei. Puteți să veniți și cu copii de la 3 luni în sus doar să specificați acest lucru când faceți rezervarea.
Rezervările se fac la numărul 0754 813 367 prin apel telefonic sau mesaj cu ora la care doriți să intrați și numele pe care doriți să faceți rezervarea. La finalul descrieri găsiți un tabel cu programările existente pentru a vedea care sunt locurile libere rămase.
Orele de intrare le găsiți în tabelul cu programări!

Temperatura aerului este una normală și nu se cere o ținută anume pentru a putea intra.

Ședințele la Salina din Oraș au efecte benefice pentru persoanele care suferă de afecțiuni respiratorii, alergii, astm, bronșite, sinuzite etc. dar și pentru eliberarea de stresul cotidian, fiind un mediu plăcut și relaxant cu muzică pe măsură. Mai multe detalii veți găsi pe www.salinadinoras.ro

Toți cei care ne veți trece pragul vor avea posibilitatea să își achiziționeze un abonament la preț redus care va fi valabil timp de un an de zile calendaristic de la data achiziției.

Salina din oraș este un loc în care se practică medicina complementară, care poate fi practicată și împreună cu tratamente medicamentoase sau alte cure de sănătate.

Rezervați-vă locul la numărul 0754 813 367 sau la adresa str. Martir Cenăianu nr. 17A, cartier Mehala, zona Cetății, Timișoara.

Tabel locuri libere: http://bit.ly/ziua-portilor-deschise-salina


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 07 Aprilie 2019

Program:
09:00 - 19:00

Orasul:
Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL