10 Animații Super Creative şi Expresive Film Bilder

Film Bilder este un studio din Stuttgart care de 30 de ani produce animaţii originale, super creative şi expresive. În fiecare lună a anului studioul ne oferă câte o animaţie de scurtmetraj de excepţie şi te invităm să vezi 8 din cele mai reuşite şi premiate producţii ale sale.

1. Tigru (Tiger)

Un tigrișor amuzant este imprimat pe fundul unei farfurii. Dacă îl scapi din ochi și nu găsește nimic apetisant în farfurie, pleacă în expediție să își satisfacă poftele.

2. Some Thing

Țițeiul, aurul și focul sunt comorile pe care le putem găsi în inima unui munte. Vezi cum le face față un mic munte.

3. Timpul Liliacului (Bat Time)

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Cînd se înnoptează un mic liliac se trezește. Ce bine ar să aibă și el cu cine să se joace… un cățel cu care să latre, sau un cocoș cu care să cânte, să sară și să danseze! Nu vrea să fie singur și de aceea el își caută un prieten.

4. Balena (Whale)

Gigantica balenă e supărată. Are și motive, toate lumea se teme de ea!

5. Hippo Hop

O mamă hipopotam intră în râu urmată de puiul ei care află astfel că e prea mic pentru a merge pe fundul apei. Va găsi însă o soluție împreună cu noii lui prieteni.

6. Febră de elefant (Elephant Fever)

Un elefănțel este răcit și are mare nevoie de ajutorul prietenilor săi pentru a se însănătoși.

7. Capul sus! (Head Up)

Părinții au multe de învățat de la copii chiar și în cazul…caprelor!

8. Tunel (Tunnel)

Cîteva animăluțe cântă în timp ce merg cu trenul și se înnegresc la fiecare intrare în tunel. Oare vor găsi o soluție la problemă?

9. Cărtița și Rîma (The Mole and the Earthworm)

O mică cârtiță observă că toate animalele au câte un prieten din aceeași specie. Foamea însă o face să plece la vânătoare pentru a încerca să prindă ceva ce pare să fie o râmă. Ea va avea însă parte de o surpriză!

10. Gâlma (Nuggets)

Kiwi gustă o gâlmă aurie. E delicioasă!

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU