20 Episoade de Animație cu Tom. Scurtmetraje Filmbilder în Engleză

Tom este un serial de animație scurtă produs de Filmbilder, studioul din Stuttgart care lunar ne oferă câte o animaţie de scurtmetraj de excepţie. Te invităm să te bucuri de seria de animații în engleză cu simpaticul Tom și aventurile acestuia, cu aceste 20 de episoade de desene animate în engleză.

TOM își dorește o felie delicioasă de pâine cu gem de căpșuni și miere. Și pentru că TOM este foarte activ și nu vrea să aștepte până o felie de pâine cu gem de căpșuni și miere îi pică în gură, pleacă la drum către o nouă aventură în fiecare episod. La final TOM se alege doar cu o jumătate de felie de pâine cu gem de căpșuni și miere, care însă are gustul uneia întregi!

Tom. Playlist cu Desene Animate Filmbilder în Engleză

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU