10+ Școli de Vară pentru o Vacanță Reușită la București în 2019

17 Iunie - 04 Septembrie 2019
București

Organizatorii au pregătit programe variate pentru a-i satisface atât pe cei care își doresc să socializeze și să se împrietenească, să exploreze orașul sau să se manifeste creativ, cât și pe cei dornici să învețe ceva nou sau să consolideze cunoștințele acumulate în anul școlar. Am grupat pe activități 10+ școli de vară deosebite din București unde cei mici sunt așteptați cu brațele deschise imediat ce se încheie anul școlar.

ŞCOLI DE VARĂ 2020

〉   EXCURSII URBANE ȘI ACTIVITĂȚI RECREATIVE   〈

1.

Jolly Summer 
Tabere Urbane Captivante @ Jolly Pepe

 6-12 ANI   |   17 IUNIE – 6 SEPTEMBRIE 

Jolly Summer. Tabere Urbane Captivante 6-12 Ani 2019 colaj

Programul include excursii urbane și ieșiri în parcurile din apropierea centrului. Copiii se vor bucura de jocurile copilăriei sau urmând lecții de înot, tenis, fotbal. Nu vor lipsi nici activitățile recreative, board games, construcții LEGO, la care se vor adăuga cursuri intensive de limba engleză.

Activitățile practice vor fi adecvate fiecărei grupe de vârstă și vor urmări dezvoltarea calităților necesare pentru a deveni lideri: Self Awarness, Empowering Others, Solution Oriented și World Citizen.

Jolly Pepe se găsește în zona Tineretului – Eroii Revoluției.

DETALII

   ARTĂ & ARHITECTURĂ   

2.

WeBuild | Orașul Acvatic
Curs de Machetare Let’s Art! 

 7-12 ANI   |   8 – 12 IULIE 

WeBuild | Orasul Acvatic. Curs de Machetare 7-12 ani | 8-12 Iulie

🎉 Lansăm Let’s Art! 🎉

Între 8-12 iulie noi îi ajutăm pe copii să transforme în realitate tot ce își imaginează, printr-o machetă realizată chiar de ei.

#WeBuild este o primă serie de module de machetare pentru copii în care vom construi împreună orașe, inspirându-ne din arhitectură, învățând despre artă și folosindu-ne de personaje din literatura pentru copii și din desenele mult îndrăgite de ei.

DETALII

   LIMBI STRĂINE  

3.

Intră la Școala de Vară B Smart!
Cursuri de Vară | 6-18 ani

 6-18 ANI   |   1 IULIE – 16 AUGUST 

Cursuri-de-vara-pentru-copii-si-adolescenti Intră la Scoala de Vară B Smart

VARA aceasta, inconjoara-te de prieteni la B Smart!

O lume a bucuriei cu joc, distractie si cantec! Copiii Dvs asteapta cu nerabdare vacanta de vara pentru a se relaxa, pentru a rade si a descoperi activitati variate care sa le dezvolte interesul si imaginatia, adica orice numai sa nu se plictiseasca! Devin atat de prinsi in ceea ce-i pasioneaza, incat, la BSmart, navigheaza nestingheriti pe apele cunoasterii, calauziti fiind de catre cei mai buni dintre cei mai buni.

Cadrul deosebit de prietenos, atmosfera interactiva, profesorii carismatici si extraordinar de bine pregatiti, program personalizat, toate contribuie la aprofundarea cunostintelor in limba engleza sau japoneza de placere si nu din obligatie, fara presiune, note sau examene.

DETALII

4.

Școala de Vară în Limba Engleză și Germană
@Global Learning

 1 IULIE – 9 AUGUST

A venit vara? Super! Inscrie-ti copilul la scoala de vara! Global Learning te asteapta la scoala de vara de limba engleza si germana, cu teme deosebit de interesante legate de Istoria Bucurestiului, in limba engleza, elemente de istorie a Angliei si a limbii engleze. Una dintre cele patru ore va fi alocata limbii germane pentru construirea vocabularului de baza, urmarind temele principale: vocabular referitor la casa, alimente, scoala, joc, magazin, strada, parc, la tara, la mare, la munte.

DETALII

5.

Școala de Vară cu Profesor Nativ Britanic!
@Native English School

 1 IULIE – 30 AUGUST

Scoala de Vara cu profesor nativ britanic! Native English School afis summer school

Native English School consideră că momentul în care ne lăsăm captivaţi de o limbă străină, abia atunci învățăm cu adevărat! De aceea a personalizat lecțiile și activitățile pentru a fi potrivite pentru orice vârstă, orice nivel și stil de învățare.

Alături de pregătirea elevilor pentru examenele Cambridge, Native English School urmează programul Genki English, dezvoltat la Universitatea Harvard și sprijinit de British Council, și prin intermediul căruia milioane de copii din întreaga lume au învățat să rețină cuvinte noi și şi-au însuşit în scurt timp limba engleză!

Școala de Vară Native English School cu profesor nativ britanic!

DETALII

〉   ROBOTICĂ ȘI CONSTRUCȚII   〈

6.

Ateliere de Vară de Robotică şi Construcţii
cu Piese LEGO® la Edu Bricks

 4-14 ANI   |   22 IULIE – 30 AUGUST 

Ateliere de vara robotica si programare Edubricks 2019 gokid afis

Pentru o vacanta inedita, distractiva si creativa va asteptam la atelierele noastre de programare, robotica si constructii cu seturi LEGO®! Atelierele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor, folosind piese LEGO® si stiinta.

Cursurile constau in diverse proiecte specifice fiecarei varste ce folosesc elemente de stiinta, tehnologie, inginerie, matematica, robotica si programare. Combinand cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® si calculatorul, atelierele noastre ii introduc in tainele roboticii si programarii in cadrul unor activitati educationale distractive si practice.

DETALII

7.

Clubul de Vacanță în Limba Franceză
@ Institutul Francez și la Liceul Francez Anna de Noailles

 18 IUNIE – 26 IULIE 

Banner Clubul de Vacanta Limba Franceza 2019 Institutul Francez gokid

La Institutul Francez și la Liceul Francez Anna de Noailles va începe în curând Clubul de vacanță pentru copiii și adolescenții cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani!

Programul clubului de vacanță vizeazǎ să mobilizeze creativitatea și imaginația participanților, pentru ca învățarea limbii franceze să fie asociată cu o activitate făcută din plăcere. Organizatorii au pregătit atât un program scurt cât și unul prelungit. Obiectivul principal al acestor cursuri este dezvoltarea competenței de comunicare oralǎ în limba francezǎ, plecând de la activitǎți de divertisment organizate în jurul unui proiect pedagogic.

Institutul Francez se află în zona Piața Romană iar Liceul Francez Anna de Noailles în zona de nord a Bucureștiului, pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti. Prețurile școlii de vară pleacă de la 525 lei/ modul de 13,5 ore.

DETALII

8.

Școala de Vară de Limbă Germană
@ Kinder Kultur Haus

 4-12 ANI   |   17 IUNIE – 8 SEPTEMBRIE 

German Kultur House 2 scoala de vara 2019

Kinder Kultur Haus îi invită pe cei mici la cea mai interactivă școală de vară în limba germană pentru copii, bazată pe o abordare multi-senzorială și recapitulări frecvente pentru fixarea și aprofundarea cunoștințelor acumulate.

Cei mici sunt așteptați să învețe limba germana prin module tematice de două săptămâni, 1.5 ore în fiecare zi de luni până vineri. Prin intermediul acestui program intensiv de învățare, copilul dumneavoastră poate exersa germana într-un cadru animat de instrumente muzicale, jocuri și povești la tabla interactivă și tablete, ateliere de desen, de gătit și construit, TOATE în limba germană.

Centrul se găsește în zona Unirii iar prețul unui modul pornește de la 360 de lei dacă optați pentru două module și vă mai înscrieți alături de un alt copil, astfel beneficiind de 10% reducere. Prețul unui modul fără reducere este de 500 de lei, iar pentru două sau mai multe module 400 lei.

DETALII

〉 ENGLEZĂ & ACTIVITĂȚI EDUCATIVE ȘI SPORTIVE 〈

9.

Școala de Vară
@ British School of Bucharest

 4-14 ANI   |   8 IULIE – 2 AUGUST 

BSB_Summer School 2019

British School of Bucharest invită copiii la 4 săptămâni memorabile pe ”Insula Distracției”, cu activități educative și distractive. Dimineața începe cu o călătorie virtuală în Marea Britanie, sub îndrumarea echipei formată din profesori vorbitori nativi de limbă engleză. Aventurile de pe ”Insula Distracției” vor conține activități outdoor – înot și jocuri în piscină, lecții de cățărări și tiroliană, sesiuni de Meet&Greet, lecții de gătit. În plus, cei mici vor putea alege să participe și la cursuri de limbă germană și mandarină, susținute de vorbitori nativi.

Școala se află în zona de nord a orașului, pe Strada Erou Iancu Nicolae. Prețurile pe modul pleacă de la 375 euro.

DETALII

 ACTIVITĂȚI CREATIVE & VIZITE 

10.

Club de Vară
@ Clubul Copiilor Isteți

 17 IUNIE – 6 SEPTEMBRIE 

clubul copiilor isteti banner 1000x250 clubul de vara

Clubul de Vară de la Clubul Copiilor Isteți vă așteaptă cu multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati in aer liber, multe jocuri si voie buna!

Activitățile sunt susținute de cadre didactice calificate și cu experiență și au la bază invățarea prin joc și sunt preponderent creative: desen, pictură, colaj, modelaj, dans și mișcare, povești terapeutice, experimente practice, jocuri de rol, plimbari in aer liber și altele.

Locația este situată în zonă rezidențială și ușor accesibilă, într-o clădire nouă, modernă și foarte luminoasă la Piața Domenii – Turda. Prețurile pleacă de la 345 lei pe săptămână.

DETALII

   DEZVOLTARE PERSONALĂ   

11.

Emoții de Vacanță
Școală de Vară @ MindTherapy Center

 3-10 ANI   |   1 IULIE – 30 AUGUST

Emotii de Vacanta. Scoala de Vara MindTherapy Center | 3-10 ani

Vara asta te distrezi, inveti si iti faci prieteni noi, alaturi de specialistii de la MindTherapy Center. O echipa de psihologi, psihopedagogi, psihoterapeuti cu experienta in invatare prin intermediul jocului dornici impartasesc noi si vechi modalitati de a face fata provocarilor de zi cu zi in ceea ce inseamna cerintele specifice varstelor de 3-6 și 7-10 ani.

Cei mici sunt asteptati de luni pana vineri, intre orele 9:00 și 13:00, iar preturile sunt de 250 lei/ saptamana sau 900 lei/ abonament lunar. Programul se desfasoara in perioada 1 iulie – 30 august 2019 la sediul MindTherapy Center, din str. Semicercului, nr. 1.

DETALII

12.

Școala de Vară SoulKids
Lecții de viață esențiale pentru copii 

 6-12 ANI   |   17 IUNIE – 19 IULIE 

scoala de vara soulkids copii sala gokid

Programul SoulKids a fost creat in Singapore si vine pentru prima oara in Romania! Un program unic, și cu mare impact, care ajută copilul să dezvolte încredere în sine, îl incurajează să găsească ceea ce îl face pe el special și să nu se compare cu alții, să fie perseverent, să gândească pozitiv, să fie deschis la a încerca lucruri și experiențe noi, să pășească în afara zonei lui de confort și să lucreze în echipă.

Obiectivul atelierelor din cadrul școlii este să-i facă pe copii să-și identifice punctele forte și pasiunile și să contruiască pe ele pentru a atinge excelența. Copiii vor înțelege că sunt unici și speciali, vor învăța să nu se compare cu altcineva, ci să încerce să devină cea mai bună variantă a lor. Vom îmbunătăți stima de sine și vom descoperi o mulțime de lucruri despre fiecare dintre noi. Vom învăța să ne punem la adăpost de influențe negative și de oameni din jurul nostru care ne descurajează. Vom înțelege care este rețeta succesului și cum dacă aplicăm această rețetă vom avea succes în tot ce ne propunem.

Școala de vară SoulKids se desfășoară la Education Point și Casa cu Rost. Prețurile pleacă de la 650 de lei pe modul.

DETALII

13.

Cursuri Intensive de Vară
@ English Kids Academy și English Teens Academy

 24 IUNIE – 6 SEPTEMBRIE 

Cursuri intensive de vara la English Kids Academy si English Teens AcademyLa English Kids Academy si English Teens Academy copiii învață #maimultdecatengleza, prin activitățile și temele alese cu grijă pentru cursurile intensive din această vară. Programele se concentrează pe dezvoltarea de abilități cu adevărat utile pentru viitorul copiilor: stimularea permanentă a creativității, lucrul în echipă și încrederea în sine.

Orice proces de învățare se bazează nu atât pe cantitatea de informație, ci mai ales pe frecvența expunerii la informație. Expunerea într-o manieră diferită, relaxată, la vocabularul acumulat în timpul anului școlar asigură așezarea acestuia în memoria de lungă durată. Este ceea ce își propun English Kids Academy si English Teens Academy, care vă așteaptă la centrele din zonele Tineretului, Militari și Piața Ion Mihalache.

DETALII

14.

Dimineți de Vacanță Bilingve
@ Lexigo Language Boutique

 7-10 ANI   |   1-26 IULIE

Dimineti de Vacanta Bilingve la Lexigo Language Boutique 2019La Lexigo Language Boutique diminețile de vacanță sunt bilingve! Copiii curioși și jucăuși de 7-10 ani sunt așteptați cu un program care combină limba engleză cu una din limbile franceză, japoneză sau chiar rusă! Cum se procedează? Fiecare dintre cele 2 limbi are alocată câte o oră și jumătate din care o oră pentru jocuri și activități și o jumătate de oră pentru lecturarea unei povești. Cu pauze, evident! 🙂

Puteți alege săptămâna sau combinația care vi se potrivește cel mai bine, sau chiar pentru mai multe săptămâni. Centrul se găsește în zona Ateneului Român iar prețul este de 400 lei pe săptămână.

DETALII

15.

Cursuri de Engleză FUN-tastice
în Vacanța de Vară
@ The Mayflower Centre

 5-10 ANI   |   24 IUNIE – 19 IULIE 

Cursuri de Engleza FUN-tastice Vacanta de vara | The Mayflower Centre

Pentru vara anului 2019 Centrul Mayflower a pregătit pentru copilul tău un concept special, adaptat vârstei lui și nivelului de energie. Două săptămâni pline de activități hazlii, cântece și povești,  experimente, jocuri de mișcare și activități la tabla interactivă.

Cursul Jolly Bugs îi ține pe cei mici de 5-7 ani activi, în două săptămâni pline de joacă și voie bună, cântece și povești, concursuri și activități multimedia, toate în limba engleză. Cursul Science is FUN-tastic le va permite copiilor de 8-10 ani să exploreze obiectele și noțiunile de care sunt interesați, să învețe experimentând și să-și dezvolte gândirea logică, și în același timp abilitățile de comunicare în limba engleză.

Centrul se găsește în zona Vatra Luminoasă iar prețul unui curs este de 400 lei.

DETALII


Daca eşti organizatorul unei școli de vară și îți dorești ca aceasta să apară între recomandările din acest articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Detalii Eveniment

Perioada:
17 Iunie - 04 Septembrie 2019

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL