12 Desene de Crăciun în Engleză cu Cele Mai Iubite Personaje Clasice de Animaţie

7.

PINK PANTHER

Pink Christmas. Desene de Crăciun

Intrăm în spiritul Crăciunului cu acest episod special de Crăciun Classic Pink Panther! Pantera Roz, flămândă în timpul Crăciunului, trebuie să găsească o modalitate de a obține ceva de mâncare.

8.

BUGGS BUNNY

Bugs Bunny’s Looney Christmas Tales (1979)

O jumătate de oră de animaţie de Crăciun cu personaje Looney Tunes, în care Bugs Bunny prezintă trei poveşti de Crăciun: Bugs Bunny’s Christmas Carol, Freeze Frame şi The Fright Before Christmas.

9.

DUFFY DUCK

Bah Humduck! – A Looney Tunes Christmas- 2006

O adaptare a poveştii A Christmas Carol a lui Charles Dickens, în care Daffy Duck este lacomul deţinător a supermagazinului Lucky Duck Mega-Mart şi nu se poate gândi decât la banii pe care îi poate face în timpul sărbătorilor de Crăciun.

 

10.

ARTHUR

Arthur’s Perfect Christmas

Arthur, D.W. şi familia şi prietenii lor se pregătesc pentru cel mai reuşit Crăciun în Elwood City dar au parte de tot soiul de obstacole.

11.

WINNIE THE POOH

Winnie the Pooh and Christmas Too. Desene de Crăciun în Engleză

Cu două zile înainte de Crăciun Christopher Robin îi scrie lui Moş Crăciun o scrisoare din partea lui şi a prietenilor lui din Pădurea de O Sută de Acrii.

My Friends Tigger & Pooh Super Sleuth Christmas 2005

 12.

DORAEMON

Christmas Thief

Doraemon este o animaţie manga japoneză despre o pisică-robot pe nume Doraemon care călătoreşte în timp din secolul 22 poână în zilele noastre ca să îl ajute pe Nobita Nobi, un băieţel leneş şi neglijent.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU