5 Animații Emoționante despre Legătura Maternă

VIDEO. Scurtmetraje de animație despre legătura maternă și emoțiile puternice în conexiunea unică dintre mamă și copil, prima și cea mai importantă  relatie de atașament din viata unui om. Vedem cum în primii ani de viață copilul este o extensie a mamei și a trăirilor acesteia.

1.

Mom – A Mother, Missing Home

Scurtmetraj de animație

În coreeană „nunta” are sensul de „merg la casa soțului”. Cu alte cuvinte înseamnă „lăsând-o (pe mama) acasă”. Aceasta este povestea unei femei care a fost pe rând copil și fiică, tânără, doamnă, soție și mamă.

2.

Threads

Scurtmetraj despre legătura maternă

Într-un univers în care oamenii caută conexiuni cu ceilalți, o femeie și un copil mic sunt reuniți ca mamă și fiică. În bula de protecție a mamei, copilul învață despre dragoste și încredere și, în cele din urmă, cum să-și formeze propriile atașamente.

3.

Mother. She Worked Until She Became A Ghost Of Herself

Scurtmetraj de animație

O mamă ajunge la epuizare datorită treburilor casnice. Copiii ei trebuie să găsească o modalitate de a o ajuta pentru a-și aduce mama înapoi.

4.

Mother and daughter

Animație scurtă

5.

My Mother’s Eyes

Scurtmetraj de animație

O poveste despre relație dintre mamă și copil, despre despărțire într-o lume în care copilăria rămâne doar o amintire.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU