7 Filme de Animație cu Oameni de Zăpadă. Desene de Sărbători

VIDEO. Îți oferim o listă de 7 scurtmetraje de animație minunate cu oameni de zăpadă și copii dornici de joacă în perioada sărbătorilor de iarnă. Desene cu oameni de zăpadă atât în engleză cât și mute pentru cei mai mici dintre iubitorii de animații frumoase.

☃️

1.

Omul de Zăpadă
(The Snowman – 1982)
Animație TV silent

Nominalizat la Oscar în 1983 pentru cea mai bună animație, scurtmetrajul de 27 minute The Snowman a câștigat în același an și un premiu BAFTA. Povestea este oferită prin imagini, acțiune și muzică, singurele cuvinte fiind ale cântecului lui Howard Blake, „Walking in the Air”.

Durata: 27 min

Ursul. Scurtmetraj Animat Britanic de Crăciun (1998)

2.

Frosty, Omul de Zăpadă
(Frosty the Snowman – 1969)
Animație TV

Un om de zăpadă viu și o fetiță se luptă cu un magician rău care vrea să îi fure lacom care vrea să pună mâna pe pălăria magică de mătase a omului de zăpadă.

Durata: 25 min

3.

Frosty se întoarce
(Frosty Returns – 1992)
Animație TV

Frosty este nevoit de data asta să se lupte cu o forță mult mai puternică, ce amenintă sărbătoarea  Crăciunului.

Durata: 24 min

4.

Legenda lui Frosty, Omul de Zăpadă
(The Legend of Frosty the Snowman – 2005)
Animație TV

Frosty, omul de zăpadă, își continuă aventurile și merge acolo unde este cel mai mult nevoie de el, în orașul Evergreen.

Durata: 67 min

5.

O noapte liniștită
(Silent Night)
Animație TV

Într-o noapte liniștită, un om de zăpadă este adus magic la viață de o zână de gheață. Rătăcind prin oraș speriat și singur, omul de zăpadă o întâlnește pe Rachel, care îl ajută să-și găsească vocea datorită căreia orașul învață să-l iubească.

6.

Regele Zăpezii
(The Snow King – 2012)
Animație de Attila BÁRDOS

Copiii care se joacă la marginea satului construiesc un om de zăpadă care prinde viață noaptea. Iepurele observă creatura ciudată și trezește celelalte animale din somnul lor de iarnă pentru a le spune că un rege este pe cale să ajungă în pădurea lor. Toată lumea se pregătește pentru întâmpinarea ceremonială a regelui, dar deodată iese soarele…

Durata: 7 min

Attila BÁRDOS : Hókirály / The Snow King from MOME Anim on Vimeo.

7.

Omul de Zăpadă și Cățelul de Zăpadă
(The Snowman and The Snowdog – 2012)
Animație silent

Un băiețel se mută într-o casă nouă și la un timp după aceea câinele lui moare. Atunci se întâmplă să găsească o fotografie cu un om de zăpadă ce fusese construit în curtea casei, pe care băiețelul se hotărăște să îl reconstruiască!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU