Activitati creative pentru copii la Scoala de Arte si Maniere

Cursuri pentru copii: teatru, pictura, bune maniere si politete. Fundatia Calea Victoriei v-a pregatit in toamna aceasta o multime de cursuri pentru copii, prin programul Scolii de Arte si Maniere

Cautati un atelier de actorie sau de pictura, care sa sprijine dezvoltarea copilului dumneavoastra? Sau poate un curs interactiv care sa ii indrume pe cei mici spre lectura?

Prin cursurile creative pe care le propunem, incurajam fiecare copil sa participe cu placere la diferite activitati, sa puna intrebari si sa isi dezvolte imaginatia. Spre deosebire de invatamantul formal, programele noastre constituie un spatiu al interactiunii, in care copiii se pot relaxa si pot invata lucruri noi intr-o forma neconventionala.

Iata programul atelierelor pentru copii pe care le organizam luna aceasta:

 

In 16 noiembrie, la atelierul Descopera personajele de poveste prin Teatru (7-12 ani), actrita Marcela Andrei, cu o indelungata experienta de lucru cu copiii la Teatrul Ion Creanga, ii va indruma pe cei mici spre minunata lume a cartilor si a povestilor. Obiectivul principal al acestui curs este dezvoltarea interesului pentru lectura, prin intermediul exercitiilor preluate din arta actorului si adaptate pentru copii. In urma atelierului, copiii isi vor dezvolta limbajul, isi vor imbogati vocabularul si isi vor dezvolta expresivitatea faciala si fizica.

Tot din 16 noiembrie, incepem Ocolul Pamantului in cinci episoade – Atelier de pictura pentru copii (7-12 ani), sustinut de Maria Balan, artist plastic. Vom intalni, prin desen si pictura, cele mai spectaculoase peisaje ale lumii. Pe langa notiuni de pictura si desen, copiii vor avea ocazia sa-si fixeze in memorie, intr-o maniera non-conformista, repere importante pentru cultura lor generala. Vom descoperi viata din Africa si misteriosul Egipt, vom explora intinderile albe ale Antarcticii, peisajele cu Marele Canion si culmile Muntilor Himalaya.

La Atelier de Bune maniere si politete prin Teatru (7-12 ani), 16 noiembrie, Marcela Andrei ii va ghida pe cei mici prin labirintul regulilor si conventiilor sociale, cu ajutorul exercitiilor specifice artei teatrale. Prin joc si joaca, bunele maniere pot fi intelese si asimilate mai usor si placut de catre copii. Invatam impreuna cum sa facem cunostinta, cum sa ne prezentam sau cum sa ne comportam la masa, la scoala si in vizita. Cateva reguli esentiale – intelese si exersate din copilarie – ne pot ajuta in viata noastra de zi cu zi sa comunicam mai bine cu cei din jur si sa avem o existenta armonioasa. Atelierul se desfasoara de la ora 13.00 la 14.30.

Mai multe detalii despre atelierele noastre puteti gasi pe site-ul pentru copii www.scoaladeartesimaniere.ro

Ne puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22.

Inscrieri si informatii la [email protected]

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU