Copiii se vad la Cartoon Network!

Premiera in Romania. In luna noiembrie Cartoon Network le dă ocazia fanilor să se vadă la televizor.

În premieră în România, Cartoon Network le dă ocazia fanilor să se vadă la televizor. Copiii care își încarcă poza cu acordul părinților pe www.CartoonNetwork.ro/o-veselie-de-prietenie se vor vedea la televizor în noiembrie, în timpul difuzării noilor episoade din comediile animate Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura și Un show obișnuit.

Pe www.CartoonNetwork.ro/o-veselie-de-prietenie, copiii pot contribui la crearea celei mai lungi brățări virtuale a prieteniei și își pot dovedi creativitatea la concursul cu premii constând în console Nintendo Wii și multe alte surprize Cartoon Network.

Fotografiile încărcate pe site cu permisiunea părinților vor apărea la Cartoon Network  marțea și vinerea de la 17:00 și în weekend

între orele 12:00 și 13:15, în tipul difuzării serialelor Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura și Un show obișnuit!

Print

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Uimitoarea lume a lui Gumball este serialul de animaţie pentru copii care a primit în 2012 cele mai multe premii internaţionale (printre care BAFTA, Annecy, Prix Jeunesse, Annie), este plin de umor şi urmăreşte aventurile de zi cu zi ale lui Gumball, în vârstă de 12 ani, ale prietenilor şi familiei sale în neobişnuitul oraş Elmore. Noile episoade sunt difuzate marțea la 17:00.

 

 

Să-nceapă aventura, comedia care a primit anul acesta un premiu Emmy® pentru cea mai bună realizare individuală în animație, urmărește peripețiile a doi prieteni la cataramă, înțeleptul câine vorbitor Jake și băiatul aventuros Finn, care trec împreună prin tot felul de aventuri fantastice în regatul imaginar Ooo. Noile episoade sunt difuzate la Cartoon Network în fiecare vineri la 17:00.Sa-nceapa aventura

 

 Un show obișnuit este un serial animat de comedie a primit în 2012 un premiu Emmy® pentru “scurtmetraj de animaţie excepţional”. Excepţionali sunt şi protagoniştii, Rigby şi Mordecai, doi îngrijitori de parc care ar face orice ca să nu muncească, şi ale căror eforturi sunt răsplătite doar de nesfârşitele hohote de râs ale telespectatorilor. Serialul este creat de J.G. Quintel, care a colaborat și la realizarea altor seriale faimoase Cartoon Network, precum Uimitoarele peripeții ale lui Flapjack și Tabăra lui Lazlo. Noile episoade din Un show obișnuit sunt difuzate în fiecare weekend de la 12:00 și 12:55RS_GRPPN11_CA_CAP

 

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile sale premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 21 de limbi şi 128 de milioane de case. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU