Cursuri de robotica pentru copii

Asociatia „Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret”  a inceput organizarea Cursului de robotica pentru copii.

curs_robotica_ inventeaza_1Impreuna cu echipa inventeaza.ro, cei mici vor invata notiuni elementare de programare, electronica practica, mecanica si robotica. Sub permanenta supraveghere a unui formator, copiii vor construi si programa un robot realizat numai de ei.

La curs pot participa copii cu varsta cuprinsa intre 8 si 16 ani. Metoda de predare va fi adaptata la nivelul si abilitatile fiecarui copil.

Aceasta activitate constituie o oportunitate de dezvoltare a competentelor si abilitatilor tehnice ale fiecarui copil!

Cursul se desfasoara pe tot parcursul anului si are loc la sediul inventeaza.ro. Durata unui workshop este de aproximativ 2-3 ore. Prima sedinta este GRATUITA.

Cu acordul partintilor, cei mai talentati dintre ei vor fi integrati in participarea la concursuri la nivel national si international.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Mai multe detalii despre inscriere, calendar, curs si experienta formatorilor gasiti la adresa: http://inventeaza.ro/cursuri/curs-de-robotica-pentru-copii.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU