Cursuri de robotica pentru copii

Asociatia “Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret”  a inceput organizarea Cursului de robotica pentru copii.

curs_robotica_ inventeaza_1Impreuna cu echipa inventeaza.ro, cei mici vor invata notiuni elementare de programare, electronica practica, mecanica si robotica. Sub permanenta supraveghere a unui formator, copiii vor construi si programa un robot realizat numai de ei.

La curs pot participa copii cu varsta cuprinsa intre 8 si 16 ani. Metoda de predare va fi adaptata la nivelul si abilitatile fiecarui copil.

Aceasta activitate constituie o oportunitate de dezvoltare a competentelor si abilitatilor tehnice ale fiecarui copil!

Cursul se desfasoara pe tot parcursul anului si are loc la sediul inventeaza.ro. Durata unui workshop este de aproximativ 2-3 ore. Prima sedinta este GRATUITA.

Cu acordul partintilor, cei mai talentati dintre ei vor fi integrati in participarea la concursuri la nivel national si international.

Mai multe detalii despre inscriere, calendar, curs si experienta formatorilor gasiti la adresa: http://inventeaza.ro/cursuri/curs-de-robotica-pentru-copii.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU