Activitati de toamna pentru Copii la Fundatia Calea Victoriei

4 Activitati de toamna pentru Copii: Actorie, Pictura, Astronomie, Povesti despre Bucuresti

4 Activitati de toamna pentru CopiiLa Fundatia Calea Victoriei, vacanta copiilor continua si in luna septembrie! Toamna aceasta se anunta plina de jocuri noi, trucuri de actorie numai unul si unul, calatorii imaginare printre stele, nebuloase si galaxii, mestesuguri artistice inedite, dar si povesti nebanuite si legende.

Cine dintre voi viseaza sa ajunga star de cinema sau sa urce pe cele mai spectaculoase scene de teatru din lume? Copiii de 4 – 6 ani pot face Primii pasi in Actorie, incepand cu 27 septembrie 2014, sub indrumarea actritei Smaranda Caragea.

 

Din aceeasi data, Smaranda Caragea ne asteapta la Atelierul de arta actorului pentru copii (7-12 ani). Timp de 8 saptamani, facem exercitii de improvizatie, dictie si jocuri de rol, astfel incat la finalul atelierului parintii sa se bucure de un mic spectacol pregatit de copiii.

Cine este curios din fire si vrea sa stie cum ar fi viata pe alta planeta este asteptat sa descopere Miraculosul cer instelat -Atelier de astronomie pentru copii, cu Adrian Sonka (8-13 ani), din 4 octombrie. Dupa calatorii imaginare de milioane de ani lumina, ne oprim pe Terra pentru o sedinta de fascinante observatii astronomice.

Toamna prinde culoare din 4 octombrie, cand cei mai indemanatici si talentati copii incep cursul de pictura: Primii pasi in Arta pentru copii (4-6 ani), cu Petruta Banita (artist plastic).

Vremea racoroasa de octombrie va fi numai buna de spus povesti. La atelierul Bucurestiul pentru copii – Legende, istorie si povestile oamenilor (9 – 13 ani), din 11 Octombrie 2014, istoricul Anita Sterea ne va dezvalui intamplari extraordinare ale unor mari personalitati care au locuit in Bucuresti. La ultima intalnire, pornim in explorarea Centrului Vechi, unde vom recunoaste pe teren o parte dintre cladirile si locurile despre care am povestit.

 

Mai multe detalii despre atelierele de mai sus puteti gasi pe site-ul nostru pentru copii www.scoaladeartesimaniere.ro. Ne puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22.

Inscrieri si informatii la [email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU