Activitati si evenimente pentru copii 5-8 februarie 2015

Activitati si evenimente pentru copii in perioada 5-8 februarie 2015, in Bucuresti: spectacole de teatru si ateliere copii

Mai sunt doar cateva zile din minivacanta copiilor, iata cateva sugestii ce puteti face cu copiii, unde puteti merge cu copiii in Bucuresti.

activitati si evenimente copii

Pana maine mai puteti ajunge la Grand Family Festival care oferă copiilor sub 12 ani acces gratuit la filme de animatie, iar insotitorii copiilor au pret special de 16 lei .

In fiecare zi, de marti pana sambata, Funny Circus ii asteapta pe copii la Scoala de circ, unde cei mici vor invata sa mearga pe sarma, sa faca acrobatii, jonglerii, exercitii la trapez si cu cercuri de hula-hoop, sa mearga pe monociclu si sa invarteasca farurii pe bat, totul intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

La Clubul Taranului Roman copiii pot participa la un atelier gratuit de LEGO. Programarile sunte necesare din timp. Provocarea LEGO (7-11 ani) și Marii constructori (4-6 ani) sunt doar două dintre programele educaționale dedicate copiilor care, prin intermediul poveștilor, experimentelor și modelelor de construcții Lego și K’nex, introduc copilul în lumea științei, tehnologiei, ingineriei, artei și matematicii.

Vineri de la ora 18, Tapusele ii invita pe copiii intre 2 si 6 ani la un atelier creativ cu pictura pe traiste 🙂

Tot vineri de la orele 17 incep atelierele Montessori pentru copii, pe grupe de varste.

 

Evenimente pentru copii in week-end. Unde mergem cu copiii?

 

Sambata de la ora 11 incepe atelierul cu gheata carbonica pentru copii de 3-7 ani – Elsa si laboratorul de gheata.

De la ora 17, Teatrul Ion Crenga ii invita pe copiii intre 3 si 6 ani la spectacolul interactiv Pinguinii melomani.

Duminica va recomandam spectacolul Teatru de umbre – Povesti cu umbrele si umbre, pentru copii cu varsta intre 0 si 5 ani, plin de culoare si incantare pentru cei mici.

Tot pentru cei mici, la Funny Land copiii intre 1 si 3 ani sunt invitati la un atelier de miscare si dezvoltare senzoriala.

Daca doriti sa-i introduceti pe copii in lumea limbii engleze, duminica de la ora 10, Grow Up Kindergarden ii invita pe cei mici sa invete engleza prin joaca si cantece.

De la 11.30 aflati Povestea incurcata a printesei Rapunzel la Libraria Bastilia iar pentru cei care sunt mai activi seara, se joaca de la ora 17 spectacolul cu marionete Pericol in oraselul povestilor.

Sa avem vreme buna si evenimente pentru copii pline de culoare!

Pentru parintii care doresc sa afle cum isi pot imbunatati comunicarea cu copiii atunci cand fac cerinte copiilor, le recomandam acest articol – Cerinte eficiente prin metoda Comunicarii Non-violente.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU