Un nou sezon cultural: ateliere de pictura si cultura generala pentru copii

 

Ateliere de pictura si cultura generala pentru copii. Afla programul atelierelor si cursurilor de copii din octombrie – noiembrie.

V-ati facut programul de toamna? Iata cateva propuneri facute de Fundatia Calea Victoriei pentru copiii si parintii care vor o toamna cat mai activa si interesanta. Completam programa scolara cu ateliere de pictura, desen, cultura generala, istorie, legende si istoria artei.

 

Vintage-Clip-Art-Miss-Autumn-GraphicsFairy

Afla programul atelierelor si cursurilor de copii din octombrie – noiembrie:

 

Un atelier – calatorie prin cateva dintre cele mai spectaculoase peisaje ale lumii. Pe langa notiuni de pictura si desen, copiii vor avea ocazia sa isi dezvolte, intr-o maniera non-conformista, cultura generala. Vom descoperi viata din Africa si misteriosul Egipt, vom explora intinderile albe ale Antarcticii, peisajele cu Marele Canion si culmile Muntilor Himalaya.

Lector:Maria Balan (artist plastic)

Data incepere: 17 Octombrie (vineri); 18:30

 

  • Bucurestiul pentru copii – Legende, istorie si povestile oamenilor (9 – 13 ani):

Un curs in care vom dezvalui intamplari extraordinare ale unor mari personalitati care au locuit in Bucuresti. La ultima intalnire, pornim in explorarea Centrului Vechi, unde vom recunoaste pe teren o parte dintre cladirile si locurile despre care am povestit.

Lector:Anita Sterea (istoric)

Data incepere: 11 Octombrie (sambata); 15:00

 

  • Aventura artei si civilizatiei europene prin intermediul a 50 capodopere (11-15 ani):

Un atelier interactiv, unde ne vom familiariza cu cele mai importante opere de arta si vom afla povestile unor pictori celebri. La sfarsit, ne vom elabora propriul album de arta, in functie de preferinte, dar si de cunostintele acumulate.

Lector: Monica Neatu (istoric)

Data incepere: 15 Noiembrie (sambata); 11:00

 

Mai multe detalii despre atelierele pentru copii la: www.scoaladeartesimaniere.ro

Programul cursurilor pentru adulti la: www.victoriei.ro

Pentru inscrieri si informatii ne puteti scrie la [email protected].

 

  

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU