After School Europrecepta, Iasi

La Europrecepta o echipa performanta de invatatori si profesori organizeaza eficient timpul copiilor dumneavoastra inainte sau dupa orele de scoala.


Activitatile educative sunt armonios imbinate cu cele recreative, astfel incat copilul dumneavoastra sa-si petreaca timpul intr-un mod cat mai placut, dar in acelasi timp sa se pregateasca temeinic pentru lectii zi de zi. Programele educative se desfasoara si in perioadele vacantelor.

Toate activitatile propuse si desfasurate sunt realizate in concordanta cu dezvoltarea fizica si psihica a copilului de varsta scolara mica.
Masa este servita in cantina din incinta cladirii. Copiii servesc aici un pranz complet, iar meniul este in concordanta cu cerintele nutritioniste privind alimentatia copiilor de la aceasta varsta.
Dupa servirea sau inainte de servirea pranzului (in functie de programul din care fac parte – before sau after school) elevii au o ora de activitati recreative si de relaxare.

Temele si le pregatesc intr-un cadru adecvat, dotat cu materiale didactice necesare, asistati si indrumati de cadre didactice specializate.

Preocuparea de a organiza activitatile zilnice ale copiilor nostri, si în afara mediului scolar, au drept scop crearea unui drum pentru fiecare dintre ei. Cum vom putea sti daca avem un copil talentat la muzica, la desen, la dans sau la teatru daca nu-i prilejuim contactul cu toate acestea?

After school “Europrecepta” a aparut ca o consecinta a acestor necesitati. Aici se cânta, se danseaza, se joaca teatru, se picteaza. Iar ei, copiii, cândva vor hotarî ce vor lua cu ei mai departe din toate acestea.

Parintii pot apela si ocazional la serviciile noastre sau doar in anumite zile, daca urmaresc in mod deosebit cultivarea unor aptitudini pe care le observa la propriul copil.

Precepta After School IasiProgramele de vacanta sunt organizate in locatii deosebite, in zona Bran – Moieciu la Cheile Gradistei si pe litoral in statiunea Jupiter, in Complexul Delta. Programele sunt variate; cuprind activitati desfasurate pe ateliere (dans, teatru, orientare turistica, jocuri sportive, inot) si sunt strict elaborate pe toata perioada vacantei. Mentionam faptul ca locatile au fost alese in functie de securitatea maxima a copiilor. Pentru detalii va sugeram sa urmariti filmuletele din vacantele trecute, in submeniul FILMULETE DIN VACANTA.

Evenimentele deosebite ale copiilor inscrisi in centrul nostru constituie un prilej de petrecere, pe care le organizam in fiecare vineri dupa-amiaza. Cu aceste ocazii  invitam animatori profesionisti care impreuna cu profesorii nostri de dans si teatru transforma orele petrecute aici intr-o amintire de neuitat.
Influentele care se exercita asupra copilului, evenimentele care apar la aceasta vârsta au un rol foarte important în drumul spre a deveni adult responsabil, de caracter. Mediul în care traieste copilul, educatia pe care o primeste îsi vor pune amprenta în formarea viitoarei personalitati a acestuia.

Program

Programul after school se adreseaza elevilor din clasele I-IV si se desfasoara intre orele 12,30-17,00, astfel:
12,30 – 13,30 – servirea pranzului
13,30 – 14,00 – activitati recreative
14,00 – 15,30 – efectuarea temelor (cu o pauza intercalata la 45 minute)
15,30 – 16,30 – lucru pe ateliere: muzica, dans, teatru, pictura, sah, limba germana, limba engleza (in functie de preferintele copiilor)
16,30 – 17,00 – activitati recreative (jocuri in parc/sala, vizionari de film educativ etc.)

Oferta educationala After School Europrecepta, Iasi

Pe parcursul anului scolar: 17 lei / zi (aici este inclusa si o ora de limba engleza pe saptamana).
Costurile activitatilor facultative: 7 lei/ora pentru fiecare atelier
Costurile unei meditatii: 15 lei/ 2 ore
Centrul de performanta : 700 lei/semestru (350 lei/ limba romana, 350 lei/ matematica)

Pe parcursul vacantelor de vara:

1) Scoala de vara : 60 lei/zi (inclus transport, pranz, activitati educative)
2) Programe educative:

La mare:  Delta-Jupiter

  •   850 (fara transport)
  •   200 transportul dus-intors cu autocar 3***

La munte:

a) Craiasa Muntilor – Moeciu de Sus:

  • 890 lei (fara transport)
  • 185 lei transportul dus intors cu autocar 3*

b) Slanic Moldova

  • 795 (fara transport)
  • 75 lei transportul dus-intors cu autocar 3*** 

c) Cheile Gradistei

  • 1070 (fara transport)
  • 115 transportul dus-intors cu autocar 3**

Contact After School Europrecepta, Iasi

Adresa: Str. Costache Negri, nr. 48, Iasi, România
E-mail:    [email protected]
Telefoane: 0723 700 511 / 0741 057 579
Website: http://www.europrecepta.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU