All For Children – Noua colectie de haine H&M pentru copii

H&M creează toamna aceasta costume de bal mascat pentru copii, pentru a strânge fonduri ce ulterior vor fi donate către proiectul UNICEF, All for Children

hm

Copiii adoră să se costumeze, în special în preajma sărbătorii de Halloween. În toamna aceasta, H&M creează o colecţie specială de costume pentru fetiţe şi băieţi, urmând ca 25% din totalul vânzărilor obţinute din această colecţie specială să ajungă direct la All for Children, proiectul UNICEF susţinut de H&M pentru îmbunătățirea accesului la educație de calitate și la servicii medicale pentru copiii din țările în care H&M îşi desfăşoară activitatea de producţie. Colecţia va fi disponibilă începând cu 10 octombrie în aproximativ 250 de magazine din întreaga lume, precum şi online.
FETE: Colecţia All for Children de anul acesta este inspirată din tematica balurilor mascate specifice secolului XVIII, introducând-ne într-o atmosferă de basm cu marinari, sirene şi piraţi tatuaţi. Colecţia este una feerică până la cele mai mici detalii, lucrată foarte delicat, iar ca şi piese de rezistenţă, sunt prezentate volane ample pe rochia ca de fantomă,sau fundiţe romantice pe bluza şi fusta din costumul de pirat pentru fete.4133_02
Accesoriile sunt de asemenea deosebit de atent lucrate, colecţia prezentând scoici şi stele de mare pe coroana de sirenă sau o geantă în formă de căţeluş, precum mopsul Mariei Antoaneta.
BĂIEŢI: Pentru băieţi, colec4133_04_Bţia oferă o haină de căpitan pentru cei care vor să fie stăpânii mărilor, sau bluză şi pantaloni cu tatuaje imprimate pentru cei care preferă să fie piraţi. Sunt de asemenea disponibile şi o pelerină în formă de liliac, un costum cu schelet printat şi toate articolele pentru a forma un costum întreg în dungi alb-negru, printate pe orizontală şi verticală, pentru un efect psihedelic garantat. Printre accesoriile pentru băieţi sunt prezentate o mască de liliac, cizme de pirat şi un chipiu de căpitan cu papagal. O parte din articolele colecţiei sunt confecţionate din materiale mai sustenabile, cum ar fi bumbacul ecologic şi Tencel.®

ALL FOR CHILDREN: În anul 2009 H&M a lansat alături de UNICEF iniţiativa caritabilă All for Children, donând astfel peste 4,5 milioane USD în sprijinul copiilor care trăiesc în cele mai sărace comunităţi din lume.

Iniţiativa, concentrată iniţial pe sudul Indiei, a avut până în prezent un impact pozitiv asupra vieţilor a un milion de copii din această zonă. Colecţia All for Children din toamna 2013 oferă clienţilor H&M ocazia de a contribui personal la această iniţiativă caritabilă şi de a susține UNICEF să sprijine 40.000 de copii care locuiesc în suburbiile din Dhaka, pentru a le oferi acces la educaţie si pentru a le asigura securitatea şi protecţia drepturilor. In plus, vor beneficia indirect de aceasta interventie peste un milion de persoane defavorizate.
„Sunt foarte încântată că tema colecţiei All for Children de anul acesta este balul mascat. Copiii adoră să se amuze purtând haine tematice pe care le folosesc de asemenea ca parte din joaca lor de zi cu zi. Cu ajutorul acestei colecţii vor pătrunde în universuri noi, vor spune poveşti noi şi astfel, vor avea cea mai frumoasă zi de Halloween pe care au avut-o vreodată. Este totodată minunat că prin această colecţie se vor strânge fonduri atât de necesare pentru unii dintre cei mai săraci copii din lume”, declară Angelica Grimborg, designer al colecţiei All for Children la H&M.
PIESELE DE REZISTENŢĂ ŞI ACCESORIILE CHEIE ALE COLECŢEI
FETE:
ROCHIA MARIA ANTOANETA: Rochie de pastel cu volane ample şi multe funde aplicate, combinată cu accesorii precum o perucă decorată cu
o corabie şi o geantă în formă de căţeluş mops.
COSTUMUL DE SIRENĂ: Costum cu coadă de sirenă ataşată, combinat cu accesorii specifice.
ROCHIA DE FANTOMĂ: Rochie alb-unt cu volane în cascade, pentru a crea aspectul de fantomă.
BLUZĂ ŞI FUSTĂ DE PIRAT: Bluză în dungi alb-negru, decorată cu funde şi fustă cu tiv nefinisat pentru un look de pirat autentic.
BĂIEŢI:
HAINA DE CĂPITAN: Frac, combinat cu un chipiu de căpitan cu papagal ataşat.
COSTUM SCHELET: Costum negru cu glugă cu schelet printat pe toată suprafaţa.
BLUZĂ ŞI PANTALONI CU TATUAJE IMPRIMATE: Bluză şi pantaloni imprimaţi cu modele vintage de tatuaje de piraţi.
PELERINA ÎN FORMĂ DE LILIAC: Pelerină neagră croită în formă de aripi de liliac, cu o glugă cu urechi ascuţite ca de liliac.
Noua colectie pentru copii, All For Children, va fi disponibila incepand din data de 10.10.2013, in magazinele H&M din Bucuresti Mall (Vitan ) si Baneasa.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU