Atelier Creativ – Sunday Art Workshops pentru Copii 6–8 / 9-14 ani

14:00 - 17:00
Duminică 06 Martie 2022
București

Club Natura dă startul distracţiei și întâmpină anotimpul prospețimii și al creativității cu două ateliere de primăvară. Copiii vor realiza diferite materiale pe care le vor putea oferi celor dragi, prin mai multe tehnici adaptate vârstei lor.

27 Februarie 2022
Atelier Creativ de Mărțișoare
Art and Craft Workshop
între orele 14.00 și 17.00

6 Martie 2022
Atelier Creativ de Ziua Mamei
Art and Craft Workshop
între orele 14.00 și 17.00

logo sundays creative arts gokidDurată workshop 3 ore
Adresă str. Pitar Moș nr. 9, Vila Bella, Sector 1, București
(zona Piața Universității- Piața Romană)
Preț 130 lei/ 3h wokshop

Înscrieri și detalii workshop

Despre Workshop

Club Natura dă startul distracţiei și întâmpină anotimpul prospețimii și al creativității cu două ateliere de primăvară. Copiii vor realiza diferite materiale pe care le vor putea oferi celor dragi, prin mai multe tehnici adaptate varstei lor. Fie că este vorba de mărțișoare haioase, animăluțe, inimioare sau marțișoare cu mesaje, copiilor le este oferită o paletă largă de subiecte, din care pot alege. Mărțișorul reprezintă un motiv de bucurie și este cadoul minunat pe care copiii îl pot face celor dragi, mai ales că sunt realizate chiar de ei. La atelierul de ziua mamei vom realiza un obiect de artă – cadoul perfect. Copiii vor învăța despre tainele cadoului perfect… cum se oferă un cadou, din ce materiale trebuie să îl facem și, nu în ultimul rând, taina care face din orice cadou un dar de preț.

Vă așteptăm cu voioșie să sărbătorim împreună venirea primăverii!

Despre Club Natura

Club Natura este un concept educațional integrator, dezvoltat în scopul promovării ideilor creative ale copiilor, care pune accentul pe înțelegerea noțiunilor de responsabilitate sau sustenabilitate. Copiilor le va fi cultivată dragostea pentru natură, ea fiind cea care ne oferă, lângă resursele necesare traiului, bucurie și libertate… iar acestea sunt principlalele ingrediente pentru exprimarea creativității.

În acest an, ne-am axat pe două mari categorii de workshop-uri: ART WORKSHOPS și ROBOTS WORKSHOP. Workshop-urile Club Natura folosesc mix-ul didactic: joc, storytelling + improvizație.

În acest an nu vom avea cursuri online, cursurile vor fi susținute de profesori în limbile: germană, română sau bilingv. De-a lungul primului semestru al anului școlar, în cadrul celor trei module a câte 4 workshop-uri fiecare, copiii vor dezvolta proiecte individuale sau de grup. Pentru ca ideile lor să prindă contur, Club Natura va pune la dispoziția copiilor diferite materiale specifice artelor plastice sau decorative, studioul de înregistrări audio, aparatura foto/ video 4K, laptop-uri sau stațiile grafice pe care copiii vor realiza desenele animate. Poveștile create de copii vor prinde viață și ne vor încânta, cu siguranță!

Creativitatea copiilor este nemărginită, iar noi dorim să folosim acest potențial în toate proiectele Club Natura.

Aici puteți vedea proiectele copiilor participanți la workshop-urile Club Natura:

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 06 Martie 2022

Program:
14:00 - 17:00

Orasul:
București

Detalii Eveniment Recurent

Atelier Creativ - Sunday Art Workshops pentru Copii 6–8 / 9-14 ani este organizat în perioada 27 Februarie - 06 Martie 2022; Duminica în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL