Atelier de creatie florala pentru copii

10:30:00 - 10:30:00
Sâmbătă 15 Septembrie 2012

Andeli Design organizeaza periodic cursuri hobby de creatie florala pentru copii.
La atelierul de Sambata, 15 septembrie, copiii vor lucra singurei minunate aranjamente de toamna pe care le pot darui doamnelor invatatoare, luni pe 17 septembrie.
Cursurile Andeli Design se adreseaza celor care iubesc florile, care vor sa afle cate ceva despre secretele lor, despre cum se ingrijesc si se pot pastra pentru a ne bucura de ele cat mai mult timp.
Este un alt mod de a stimula imaginatia si creativitatea copiilor nostri, dornici sa lucreze si sa invete despre arta florala, petrecand astfel 2 ore minunate intr-o lume a florilor plina de culoare si miresme deosebite.
Un mod placut de a petrece timpul, invatand totodata lucruri noi si inedite.
Cursurile se desfasoara intr-o ambianta deosebita, relaxanta si vesela in acelasi timp, unde copiii pot experimenta, se pot exprima liber, descoperind adevarate talente in micii floristi.

Pretul este de 60 de lei pe sedinta de curs si include costul materialelor folosite in aranjamentele florale pe care fiecare copil le poate lua acasa. Durata unei sedinte de curs este de 2 ore, cu o pauza de 15 minute in care copiii se vor rasfata cu prajiturele.

Relatii si inscrieri la telefon 0734.504.927 sau prin email la [email protected]

www.facebook.com/AndeliDesign

andelidesign.wordpress.com

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 15 Septembrie 2012

Program:
10:30:00 - 10:30:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL