Atelier de lectură activă Curious Minds

Sâmbătă 30 Martie 2024
București

Ai un copil curios, pasionat de spațiu? Ai un copil căruia îi plac câinii? Ai un copil curios căruia îi plac poveștile? Atunci următorul atelier de lectura activă este pentru el!

Știți cine a fost Laika? Când a început aventura ei în spațiu? Cât a durat? Cum s-a antrenat pentru această super-misiune spațială?

Haideți SÂMBĂTĂ, 30 Martie, de la 11:30, la Velocita America House la Atelierul de LECTURĂ ACTIVĂ Curious Minds să descoperi răspunsul la aceste întrebări și multe alte surprize.

Am pregătit pentru micii curioși o vânătoare de indicii literare, o porție delicioasă de CITIT ACTIV, Harta mentală și quiz-ul poveștii, dar și o mică activitate de crafting: o rachetă din carton colorat. În plus, avem și un invitat special, asemenea celui din povestea citită: „Laika, Marea Călătorie în Spațiu” – Zara, cel mai blând și prietenos Golden Retriever, mare iubitoare de înghețată de mango.

Detalii și înscrieri: 0743 056 863, instagram: @curious.minds.eduhub sau FB: Curious Minds

📍Velocità America House – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1101015654570068/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 30 Martie 2024

Program:
De la 11:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL