Atelier desen creion + markere Harry Potter – copii 7/14 ani – Lipscani

Sâmbătă 20 Mai 2023
București

Scoala de pictura Rembrandt Art School vă invită sa participati sambata 20 MAI 2023 intre orele 15.00-16.30 in cadrul atelierului de desen in creion /markere cu tema PORTRET HARRY POTTER 🙂 – atelier la care vor putea participa copii cu varste intre 7/14 ani, locatie Centrul Vechi al Bucurestiului, str Lipscani 63-65 la Hanul cu tei, spatiu Rembrandt Art Centre.

Volumele Harry Potter formează o serie foarte populară în întreaga lume; ele aparțin genului fantastic și au fost scrise de către autoarea britanică J. K. Rowling. Cărțile tratează o lume a vrăjitorilor, protagonist fiind un tânăr vrăjitor numit Harry Potter, alături de prietenii lui Ron Weasley și Hermione Granger.

Haideti in cadrul atelierului nostru sa -l desenam pe Harry Potter sub indrumarea unui profesor de specialitate .

Costul atelierului este de 60 ron toate materialele sunt incluse in pret creioane graphite si colorate, creioane pastel, markere hartii speciale de desen .

Plata se va realiza la locatie in ziua atelierului .

Participarea în cadrul cursului se va putea realiza doar in baza rezervarii, locurile fiind limitate, telefon rezervari 0722990971.

🎨 🖌️ Cursurile de pictură și workshop-urile organizate de REMBRANDT ART SCHOOL se caracterizează prin complexitatea și varietatea subiectelor, tehnicilor și materialelor folosite (pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, țesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel, culori de ulei).

🎨 🖌️ Cursurile de pictură, atelierele de creație și workshopurile dezvoltă imaginația, creativitatea, încurajează comunicarea și facilitează deprinderea unor abilități și tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, colaj).

📌 Profesorii noștri sunt si cadre didactice ale Universității Naționale de Arte București și ale Liceului de Arte Nicolae Tonitza.

📱 Pentru informații si rezervare ne puteți contacta la numărul de telefon 0722990971.

Vă așteptăm cu drag!

📍 Rembrandt Art Centre, Str Lipscani nr 63-65 Bucuresti

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/778072570528381/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 20 Mai 2023

Program:
15:00 - 16:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL